Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

renatamama3 22:12, 25 sie 2014

Ewuś ,to piękny cel ,żeby szkołę utrzymać .Macie małą szkołę u nas 150 dzieci i też uznawana jest za małą ,dla państwa powyżej 200 dzieci dopiero jest rentowna.Ile godzin jesteś poza domem?
Ps.ja pomału poluje na cebulowe .
Betka 19:13, 26 sie 2014

No proszę jakie tu zmiany ?! Ewuś wróciłaś do pracy ? No to teraz rutyny na pewno nie będzie praca, dom i ...ogród! Uważam że świetnie dasz sobie radę w nowej roli "mamy pracującej". Pamiętaj tylko o Nas bo mi smutno będzie jak Ewuś zniknie z O
Pozdrawiam
Betka 09:01, 04 wrz 2014

Oooooj jaka cisza
Pozdrowionka zostawiam
Ewa4 20:26, 04 wrz 2014

renatamama3 napisał(a)
Ewuś ,to piękny cel ,żeby szkołę utrzymać .Macie małą szkołę u nas 150 dzieci i też uznawana jest za małą ,dla państwa powyżej 200 dzieci dopiero jest rentowna.Ile godzin jesteś poza domem?
Ps.ja pomału poluje na cebulowe .

Reniu cel ze szkola fajny zobaczymy jak minie rok czy podolamy wyzwaniu czy nie.Pracuje 8 godz.Właśnie kilka dni temu wpadło mi do głowy że juz pewnie kwiaty cebulowe sa może odwiedze jakiś ogrodniczy hehe.pozdrawiam
Ewa4 20:28, 04 wrz 2014

Betka napisał(a)
No proszę jakie tu zmiany ?! Ewuś wróciłaś do pracy ? No to teraz rutyny na pewno nie będzie praca, dom i ...ogród! Uważam że świetnie dasz sobie radę w nowej roli "mamy pracującej". Pamiętaj tylko o Nas bo mi smutno będzie jak Ewuś zniknie z O
Pozdrawiam

Beatko o Tobie przecież nie moglabym zapomnieć nawet o tym nie myśl.pozdrawiam
Gardener27 20:43, 04 wrz 2014

Witam

Ewciu nadrabiam zaległości u Ciebie i czego ja się dowiaduję Wróciłaś do pracy i teraz będziesz mniej mieć czasu dla nas Bardzo dobrą podjęliście decyzję z ratowaniem szkoły Trzymam za Was bardzo mocno kciuki W wolnej chwili wrzuć jakies zdjęcie z ogrodu bo już się stęskniłem za widokami Twojego ogrodu

Pozdrawiam
Betka 20:45, 04 wrz 2014

Ewa4 napisał(a)

Beatko o Tobie przecież nie moglabym zapomnieć nawet o tym nie myśl.pozdrawiam

Ewa4 22:11, 04 wrz 2014

Gardener27 napisał(a)
Witam

Ewciu nadrabiam zaległości u Ciebie i czego ja się dowiaduję Wróciłaś do pracy i teraz będziesz mniej mieć czasu dla nas Bardzo dobrą podjęliście decyzję z ratowaniem szkoły Trzymam za Was bardzo mocno kciuki W wolnej chwili wrzuć jakies zdjęcie z ogrodu bo już się stęskniłem za widokami Twojego ogrodu

Pozdrawiam

Przemku narazie to trawa do skoszenia nie ma komu i zielsko do plewienia a mi czasu brak.Pozdrawiam
Gardener27 22:13, 04 wrz 2014

Oj to będę musiał trochę sobie poczekać Jakbyśmy mieszkali bliżej siebie to bym tam wpadł ze sprzętem do koszenia i pielenia
Ewa4 22:17, 04 wrz 2014

Przemku wyśle auto z kierowcą po Ciebie a kosiarke mam to nie trzeba hehe