Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Ewa4 22:20, 12 lip 2014

renatamama3 napisał(a)
Ewuś ,jak nie znajdziesz ,żółtych róż u siebie to możesz zamówić tutaj www.Hajdrowscy.pl
Patrząc na tą Twoją fontannę to zerwałabym 5 kostek w koło posadziłabym róże ,a na obwódkę bukszpan lub lawenda,teraz to miejsce jest strasznie ciężkie.

Reniu zagladalam do tej szkółki bo często ta nazwa krąży po wątkach ale chyba przeoczylam ,że prowadzą sprzedaż wysyłkową zaraz tam wpadne i zobacze jedną juz mam Beata mi przysłała .Odnośnie fontanny to tak jak piszesz ładnie by to wyglądało bo 2 tygodnie temu była Maja w ogrodzie z fontanna i ona była z bukszpanem wkoło no i podobało mi się to ale niestety u mnie wyjęcie kostki odpada bo kostka jest przygotowana z myślą o ciężarówce która może spokojnie wjechać na podwórko bez obawy że kostka się zapadnie no ale nie będę się rozpisywac w temacie kostki pod tiry jakie jest przygotowanie bo to nie na temat także musi być tak jak jest ale dom się zmieni no nie będzie to dworek ale się zmieni .
aguleczka 13:49, 20 lip 2014

Ewa4 napisał(a)

Aneta ja mam posadzone od południowej str.i wyglądają tak

Wiem ze nie powinny być w ostrym Słońcu ale u mnie wszędzie słońce więc to dla nich walka o przetrwanie ale bardzo mi się podobają i narazie źle nie wyglądają.

U mnie też ciągle słońce i też zaryzykowałam czas pokaże ale rabatka z żurawinkami jest superr
aguleczka 13:54, 20 lip 2014

renatamama3 napisał(a)

Chyba,że tak ,ja co dziennie podlewam.Moje dzieciaki ,jak były takie małe to też wyjeżdżaliśmy ,do 300 km ,na wszelki wpadek np.choroba .Nad morze z dzieciakami pierwszy raz pojechaliśmy jak najmłodszy miał 1,5 roku .

Nad morzem w tamtym roku byłam dwa razy z 9 mc maluszkiem za to w tym roku mam lenia i mąż ze starszym synem pojedzie a ja będe podlewać trawnik żeby jak najszybciej się zazielenił w ciąży też jeżdziłam nad morze bałam się ale przecież tam też są lekarze kocham nasze Polskie morze choć to drugi koniec Polski jak dla nas no ale co zrobić
Betka 14:11, 20 lip 2014

Ewuś byłam i pozdrowienia zostawiam
Ewa4 22:53, 21 lip 2014

aguleczka napisał(a)

U mnie też ciągle słońce i też zaryzykowałam czas pokaże ale rabatka z żurawinkami jest superr

No podgladam ją teraz w te upały i narazie nic się nie dzieje z moimi żoraweczkami rosną sobie.ja też mam lenia jakoś nie chce mi się nigdzie wyjeżdżać ale chyba trafi mi się poświęcić dla reszty rodziny jeszcze mam tydzień może przekonam do pozostania w domu hehe .najlepiej to wypoczywam w ogrodzie .
Ewa4 22:55, 21 lip 2014

Betka napisał(a)
Ewuś byłam i pozdrowienia zostawiam

Zagladam do Ciebie tylko nic nie pisze bo czasu malo ale ide sprawdzić czy fotki ze spotkania są bo że udany to wiem ale miały być fotki .
Betka 22:14, 24 lip 2014

Ewuś chyba wyjechałaś na wakacje bo jakoś Cię tu nie widzę !
W każdy razie pozostawiam pozdrowienia
BASIA8 08:09, 25 lip 2014

Ewuś pozdrowienia zostawiam i wielkie Buziaki u Nas mała kumulacja - Mikołajkowi idą 4 zęby u góry od razu
Ewa4 09:25, 26 lip 2014

Betka napisał(a)
Ewuś chyba wyjechałaś na wakacje bo jakoś Cię tu nie widzę !
W każdy razie pozostawiam pozdrowienia

Właśnie się pakuje podgladajac O.hihi. Byłam właśnie u Ciebie i czekam na fotke z rabaty berberyskowej. Pozdrawiam
Ewa4 09:31, 26 lip 2014

BASIA8 napisał(a)
Ewuś pozdrowienia zostawiam i wielkie Buziaki u Nas mała kumulacja - Mikołajkowi idą 4 zęby u góry od razu

Orany wspolczuje mój ma dwa dolne i narazie cisza ale był na antybiotyku bo gardło mnial chore i dostał uczulenie od cecloru mnialam koszmar bo marudzil z ta wysypka ale juz za nami jedziemy dziś nad morze nie wiem dokladnie gdzie ale gdzieś nas M zabiera hihi.Pozdrawiam