Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

renatamama3 21:58, 24 sie 2014

Ewa4 napisał(a)

Ach Renatko z roslinek uzbierałysmy 1600 zł.wszyscy zadowoleni a z całego festynu na szkole 16 tys.były łzy radości bo cel szlachetny i się udało nikt się nie spodziewał .ze tyle uzbieramy hehe no ale było zgranie w organizatorach.

No to super ,dużą macie szkołę(uczniów),że taka piękna suma?A jaki to cel ?
Ewa4 22:02, 24 sie 2014

Luckaa napisał(a)
Ja też miałam wypalenie, zajęłam się domem i dopiero teraz wróciły mi chęci na grzebanie w ziemi.

Hehe ja wrucilam do pracy żeby się naładować no i mam co chciałam czyli nie mam czasu na ogród w ogóle ale i chęci mi jeszcze nie powrucily może kiedyś wrócą nie wiem.Chyba za dużo czasu poświęcałam na ogród bo teraz omijam sklep ogrodniczy szerokim łukiem nawet M pyta czy chora jestem bo nie możliwe że nie ide do ogrodniczego hehe .
monteverde 22:05, 24 sie 2014

Ewa4 napisał(a)

Hehe ja wróciłam do pracy żeby się naładować no i mam co chciałam czyli nie mam czasu na ogród w ogóle ale i chęci mi jeszcze nie powróciły może kiedyś wrócą nie wiem.Chyba za dużo czasu poświęcałam na ogród bo teraz omijam sklep ogrodniczy szerokim łukiem nawet M pyta czy chora jestem bo nie możliwe że nie idę do ogrodniczego hehe .

Ewa pozdrawiam i życzę poprawy nastroju i zapału do ogrodu wszyscy czasami miewamy takie chwile
Ewa4 22:06, 24 sie 2014

Gardener27 napisał(a)
Ewa wracaj Nie daj się prosić Pleassssssse

Przemku jestem zagladam do Was wszystkich może nie zostawiam śladu ale jestem w Waszych ogrodach co jakiś czas.nie stety przejadlam się ogrodem i jeszcze mnie trzyma hehe .
Ewa4 22:22, 24 sie 2014

renatamama3 napisał(a)

No to super ,dużą macie szkołę(uczniów),że taka piękna suma?A jaki to cel ?

Renatko jak to na wsi PAN Wójt doszedł do wniosku ,że szkoła u nas się nie opłaca i postanowił ja zamknąć a że jest nas sporo wykształconych ludzi nie dopuścilismy do zamknięcia tylko utworzylismy stowarzyszenie i szkoła od września jest szkołą prowadzoną przez stowarzyszenie .uczniów jest 96 czyli nie malo warto jednak spróbować czy damy rade zobaczymy .
Ewa4 22:30, 24 sie 2014

monteverde napisał(a)

Ewa pozdrawiam i życzę poprawy nastroju i zapału do ogrodu wszyscy czasami miewamy takie chwile

Aniu dzięki jakoś mi ogród nie w głowie tak jak kiedyś odwiedzałam ogrodniczy tak teraz odwiedzam sklepy odzieżowe a M w szoku od miesiąca ,ze kiedyś się bal ,że działka bedzie za mała bo ciągle jakieś kwiaty przywozilam tak teraz boi się ,że szaf mam za malo ot kobieta zmienną jest hehe
iwonaal 22:41, 24 sie 2014

Ewuniu, odetchnij, będzie dobrze.
Ewa4 22:55, 24 sie 2014

iwonaal napisał(a)
Ewuniu, odetchnij, będzie dobrze.

Myślę ,że kiedyś chęci do ogrodu powrócą teraz chce trochę popracować zawodowo jakoś mam taką potrzebę żal mi Wiktorka oddawać do opiekunki ale 2 lata siedzenia w domu to jak dla mnie za długo .Oczywiście zagladam na O.czyli jeszcze nie jest aż tak źle hehe.
iwonaal 08:04, 25 sie 2014

Ewuniu, nic się nie łam. Nie dziwię się, że chcesz wrócić do pracy, zawsze to odskocznia i jest się między ludźmi, i robi się to co lubi, chociaż nie raz nie chce się wstać. Pozdrawiam.
Ewa4 20:03, 25 sie 2014

O Iwonko widzę ,że mnie rozumiesz dokładnie kontaktu z ludźmi mi brak bo chyba popadlam w rutynę hehe