Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

Basilikum 21:00, 13 sie 2017

ogladam ogladam i oczy wytrzeszczam pieknie rozchodikowe rzeczki sa super i mniej pracochonne niz tulipanowe bede rozmanazac rozchodniki
nie wiem co zacytowac, bo wszystko mi sie podoba a woda z dzbana na kolo "mlynskie" to odgapie jak Emus sie da namowic
GorAna 21:11, 13 sie 2017

Basilikum napisał(a)
ogladam ogladam i oczy wytrzeszczam pieknie rozchodikowe rzeczki sa super i mniej pracochonne niz tulipanowe bede rozmanazac rozchodniki
nie wiem co zacytowac, bo wszystko mi sie podoba a woda z dzbana na kolo "mlynskie" to odgapie jak Emus sie da namowic

To koło jest po to, by "krasnoludki" biegające po ogrodzie się nie potopiły
Obserwują namiętnie żaby, które tam pływają
Margarete 22:25, 13 sie 2017

GorAna napisał(a)

Aniu cudnie.....
Zawsze pięknie u ciebie...i wiosną z tulipanami, i w pełni lata z rozchodnikami i z gipsówką...
Cieszę się że nawałnica nie poczyniła u ciebie strat.
To co oglądam w TV to strasznie wygląda..
BasiaLT 10:30, 14 sie 2017

Pięknie u ciebie w kamiennym, śliczne kompozycje roślin. Całe szczęście że nawałnica cię omineła.
patrycja 13:17, 14 sie 2017

Witaj Aniu, przez przypadek trafiłam do Ciebie i czytam że mieszkasz na wsi? Nie zdążyliście sprzątnąć przenicy, coś jeszcze Wam zostało? Z racji tego że pracujesz na gospodarstwie( ja też) to jeśli pozwolisz to będę wpadać do Ciebie.
Pozdrawiam
Gardenarium 23:13, 16 sie 2017

Poukładanie też mnie nadal interesuje. Można mieć i to i to. Idziesz sobie własną ścieżką i to mi się podoba bardzo
Dodam jeszcze, że w tym roku moim odkryciem są dalie Cała kolekcja.

Instagram Ogrodowiska
GorAna 11:11, 17 sie 2017

Margarete napisał(a)

Aniu cudnie.....
Zawsze pięknie u ciebie...i wiosną z tulipanami, i w pełni lata z rozchodnikami i z gipsówką...
Cieszę się że nawałnica nie poczyniła u ciebie strat.
To co oglądam w TV to strasznie wygląda..

Małgosiu, kilkanaście lat temu, przeżyłam pod koniec sierpnia, podobną nawałnicę
Skutkiem był zerwany dach z jednej chlewni, z drugiej zerwała kilka gąsiorów i potłukła dachówki na starym domu. Upadające drzewa połamały słupki ogrodzenia. Grad stratował łany zboża, że nie można było poznać co tam rosło.
Piękną czereśnię, która dawała przepyszne owoce wykręcił o 180st
Tak wygladała w czasie kwitnienia

Tak wyglądają pozostałości po niej ....wiosna tego roku.

Teraz drżeliśmy w niepewności.
GorAna 11:12, 17 sie 2017

BasiaLT napisał(a)
Pięknie u ciebie w kamiennym, śliczne kompozycje roślin. Całe szczęście że nawałnica cię omineła.

Dzięki Basiu
Basilikum 11:16, 17 sie 2017

ojej straszne, juz ten jeden raz wystarczy
GorAna 11:16, 17 sie 2017

patrycja napisał(a)
Witaj Aniu, przez przypadek trafiłam do Ciebie i czytam że mieszkasz na wsi? Nie zdążyliście sprzątnąć przenicy, coś jeszcze Wam zostało? Z racji tego że pracujesz na gospodarstwie( ja też) to jeśli pozwolisz to będę wpadać do Ciebie.
Pozdrawiam

Witaj Patrycjo
Pogoda niestety nie jest w tym roku dla nas łaskawa. Wczoraj znów przeszkodził nam deszcz. Jeszcze trochę zostało polegniętej pszenicy.
Zapraszam , Kamienny zawsze otwarty