Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

Dorota123 13:00, 13 sie 2017

Na bylicę zwróciłam uwagę drugi raz i już zaczyna mi się podobać. Też lubię połączenie gipsówki z innymi kwiatami, ona dobrze się komponuje ze wszystkim i tworzy śliczne białe chmurki.
malgorzata_s... 15:40, 13 sie 2017

Anno cóż rzec można.Powala Twoja umiejętność łączenia roślin a mgiełka gipsówkowa to już mistrzostwo šwiata
Margerytka40 17:05, 13 sie 2017

Aniu rozchodniki cudowne. Zapytam jeszcze o derenie . One u Ciebie tak ładnie rozświetlają. Co to za odmiana? Czy to Ivory ? Chciałam pod brzozy posadzić takie światełka.
Urszulla 18:59, 13 sie 2017

Dziękuję za odszukanie nazwy
GorAna 19:28, 13 sie 2017

gobasia napisał(a)

Twój ogród Aniu stale mnie zaskakuje ...za każdym razem co pokazujesz fotki...zupelnie inny ogród i zawsze piekny i tajemniczy

mam pytanie
pamiętasz nazwę ciemnego rozchodnika z pierwszego zdjecia..Właśnie takiego szukam do bylicy

Basiu, w moim ogrodzie nie ma żadnej tajemnicy
Po za tą, że nie wiem czasami gdzie co posadziłam
Nazwy bordowego rozchodnika niestety nie znam, bo dostałam go kilka lat temu od znajomej
GorAna 19:36, 13 sie 2017

hanka_andrus napisał(a)
Spokój letniego dnia bije z Twoich zdjęć po oczach i Twój komentarz uspokajający, po kiej pracy. I nawet przejście burzy tego nie zmieniło! Chwilo trwaj! Dla takich chwil warto mieć ogród!

Haniu, i Ty i ja wiemy przecież, że liczy się tylko ta chwila.......inna, już była......a następnej może nie być wcale
Pozostają chwile zatrzymane a kadrze aparatu
Buziaki
GorAna 19:42, 13 sie 2017

ryska napisał(a)

Szkoda, że rzeczek nie będzie ale zdaję sobie sprawę z tego, że to strasznie dużo roboty i że chciałabyś też zmian.
Zanim trafiłam na forum miałam w rozchodnikach opuchlaki. Zauważyłam po wiotkich liściach i łodygach rozchodzących się na boki. Wykopałam, pod ostrym strumieniem wody umyłam korzenie i wsadziłam w inne miejsce. Po tej akcji już tego robactwa nie mam w ogródku

U mnie na razie spokój
GorAna 19:43, 13 sie 2017

Dorota123 napisał(a)
Na bylicę zwróciłam uwagę drugi raz i już zaczyna mi się podobać. Też lubię połączenie gipsówki z innymi kwiatami, ona dobrze się komponuje ze wszystkim i tworzy śliczne białe chmurki.

Dorotko, gipsówka śliczna, ale trochę pokłada się na towarzyszy
GorAna 19:44, 13 sie 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Anno cóż rzec można.Powala Twoja umiejętność łączenia roślin a mgiełka gipsówkowa to już mistrzostwo šwiata

Małgorzato, aleś mi posłodziła
Buziaki
Ewa777 19:48, 13 sie 2017

Nie przepadam za rozchodnikami, ale u Ciebie ta kompozycja bardzo mi się podoba