AgnieszkaW
06:58, 18 lip 2019
Aniu, kwiatów masz sporo różnych i ślicznych
. Trawnik już się regeneruje, to tak jak u mnie. Mnie nie przeszkadza widok takiego trawnika na fotkach, bo przynajmniej wiem, że ogród żyje normalnie, cyklami przyrody, czasem jest bujny, czasem suchy, ot, natura... Ładny trawnik przy takich upałach mają chyba tylko Ci, którzy założyli nawadnianie i z niego korzystają (czytaj mają sporo kasy na płacenie bajońskich sum za wodę, szczególnie przy dużych areałach, albo mają własną studnię). Berberysy ci poschły? U mnie tylko te, które były niedawno sadzone zaczynały podsychać, a te, które już kilka lat w ziemi rozbudowały system korzeniowy - radzą sobie nieźle. Podlej je, to powinny odbić z korzenia. Tawułki, paprocie to niestety rośliny nie na upały (chyba, że ktoś ma dużo cienia i nawadnianie...). Trawy ozdobne też u mnie lekko popodsychały, ale nie martw się, szybko odbijają
. Śliczne masz te bławatki, takie różowe, siałaś je z nasionek?
No dobra, już Ci nie marudzę, bo przecież masz żniwa. Życzę dobrej pogody, cokolwiek to znaczy...
Buziaki

No dobra, już Ci nie marudzę, bo przecież masz żniwa. Życzę dobrej pogody, cokolwiek to znaczy...
Buziaki