Aniu zdjęcia perfekcyjne - jak zwykle Pozdrawiam.
Anuś pożegnałaś starca, tulipanki w ziemi Mój eMuś wczoraj zrobił mi prezent. Był w insekcie i przywiózł pudło cebulek, chyba jest ich kilkaset ale na szczęście do sadzenia na wiosnę większość. Gdzie ja to posadzę jeszcze nie wymyśliłam Kochany jest.
Piękności same, wrzosy okryj gałązkami to na pewno przezimują Macham
Co ma być z wrzosami? .. będą .. do Cięcia wiosną A starzec jak zwykle musiał ustąpić miejsca młodym ... taki los staruszka..
Piękne zdjęcia , a szczególnie zdjęcie mleczu mnie zauroczyło
Wrzosowisko bardzo ładne i dlaczego nie miałyby przezimować? Ja swoje maleńkie wrzosowisko mam kilka lat i ma się dobrze. Czasem troszkę podmarznie, ale po przycięciu wiosennym świetnie się odradza i jesienią znowu cieszy. Twoje też będzie ładne, a w przyszłym roku będzie zdecydowanie gęściejsze.
Kasiu, dziękuję...zrobię jak radzisz...ale jeszcze się troszkę nacieszę ich kolorkami
przykryjesz jak już zrobi się naprawdę zimno czytaj mroźno, Przysypiesz korą i przykryjesz gałązkami, a na wiosnę przytniesz i będą jeszcze piękniejsze niż w tym roku
Idę porozmawiać ze starcem do ogrodu....to jego ostatnie chwile trochę szkoda, ale tulipanki nie mogą dłużej czekać