Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

GorAna 19:49, 26 paź 2013

Madziarzeszow napisał(a)
ojej jak tu poważnie i nostalgicznie

To chyba nadmiar tlenu....wszyscy dzisiaj nadrabiali ogrodowe prace...ja też....ostatni zagon tulipanów czeka wiosny
malgorzata_s... 20:32, 26 paź 2013

No to Anuś ty też mięśniom w kość dałaś
GorAna 22:03, 26 paź 2013

Dzisiaj praca dała mi tyle co sauna
Katkak 22:45, 26 paź 2013

Witaj Aniu, pięknie u Ciebie. I tyyyyyyyyle ogrodu, no bosko po prostu Ale z drugiej strony nachodzi mnie taka myśl - jak Ty ogarniasz taką przestrzeń i trzymasz w ryzach???Podziwiam, naprawdę Cudne te mebelki z pniaków, uwielbiam takie rzeczy Widziałam też pisanki - Aniu wieeelki szacun. Są piękne i mogę sobie tylko wyobrażać ile czasu wymagają. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za odwiedziny w moim malutkim zielonym świecie
barbara_kraj... 00:03, 27 paź 2013

Aniu, zdjęcia w kroplach rosy urocze.
Starca też mi żal, tyle srebra musiałaś wyrzucić!

Ja dzisiaj z ogrodowymi pracami pauzowałam, 16 -te urodziny wnuczki świętowaliśmy
Milka 07:41, 27 paź 2013

Zamiast sauny....ogrod i to jest, to
Bogdzia 09:30, 27 paź 2013

O stokrotkach mowa to prosze moje i miłego dnia.

GorAna 17:04, 27 paź 2013

Katkak napisał(a)
Witaj Aniu, pięknie u Ciebie. I tyyyyyyyyle ogrodu, no bosko po prostu Ale z drugiej strony nachodzi mnie taka myśl - jak Ty ogarniasz taką przestrzeń i trzymasz w ryzach???Podziwiam, naprawdę Cudne te mebelki z pniaków, uwielbiam takie rzeczy Widziałam też pisanki - Aniu wieeelki szacun. Są piękne i mogę sobie tylko wyobrażać ile czasu wymagają. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za odwiedziny w moim malutkim zielonym świecie

Kasiu, jak miło, że wpadłaś....dziękuję za miłe slowa....jakoś to wszystko ogarniam, bo mogę już teraz więcej czasu poświęcić mojemu bzikowi...dzieci już mnie tak nie potrzebują...więc, by nie cierpieć, z powodu, prawie pustego gniazda....uciekam do ogrodu....to oczywiście żart....moja tajemnica to systematyczność...zrobiłam dla Ciebie dzisiaj takie oto ujęcie, żeby pokazać jaka to mniej więcej przestrzeń

to tylko część ogrodu...inna jest z drugiej strony wiazdu na posesję
GorAna 17:09, 27 paź 2013

barbara_krajewska napisał(a)
Aniu, zdjęcia w kroplach rosy urocze.
Starca też mi żal, tyle srebra musiałaś wyrzucić!

Ja dzisiaj z ogrodowymi pracami pauzowałam, 16 -te urodziny wnuczki świętowaliśmy

Basiu, to Ty już taką dużą wnuczką masz?....szesnaście lat ...i jeden dzień....to jest piękny wiek....z perspektywy czasu patrząc trochę nie doceniany.....trochę starca jeszcze na innej rabatce zostało....w dzisiejszym słonku tak wyglądał

GorAna 17:14, 27 paź 2013

irena_milek napisał(a)
Zamiast sauny....ogrod i to jest, to

Irenko, jakiś sposób trzeba znalężć, by zbędne kalorie stracić....przyjemne z pożyteczny
a to efekty...niby .pusta rabata, a jednak wypełniona na maksa....efekty na wiosnę