Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

elzbieta_g 20:44, 27 paź 2013

wrzosowisko znów będzie mi się śniło w nocy, marzy mi się takie z brzózkami ale to może w następnym roku teraz to już musztarda po objedzie pozdrawiam gorąco
malgorzata_s... 20:55, 27 paź 2013

Anuś fotki śliczne znów wrzuciłaś. Liści u Ciebie jeszcze sporo. U mnie dzisiaj resztkę zdarł ciepły wiatr. Buziaki
muza 13:09, 28 paź 2013

Aniu krajanko i imienniczko. Cuuudnie jest w kręgu kamiennym .Rozdziawiam pyszczydło i podziwiam.
Bedę zaglądać bo warto ,bo iinspirująco.
Pozdrawiam i macham po ogrodowiskowemu
an_tre 18:03, 28 paź 2013

GorAna napisał(a)

]

Pięknie jest, a oczyma wyobraźni widzę tu jeszcze łan tulipanów
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Kasik 18:19, 28 paź 2013

Aniu, śliczna ta rabatka. I ten dzban taki "upadły" i te żuraweczki - bardzo, bardzo mi się podoba.
Czy tłem są szmaragdy?
malgorzata_s... 18:20, 28 paź 2013

Anuś czekamy na wiosnę, na młode tulipanki w miejsce starca pogrzebanego w kompoście
GorAna 18:31, 28 paź 2013

eda napisał(a)
Takie tam inne super się prezentują i co ja słyszę rewolucja się zapowiada buźiam na noc Aniu

Edytko, tak właśnie pomalutku przygotowuję się do rozbiórki domu, bo na wiosnę, na jego miejscu powstanie nowy....lepiej nie myśleć jaka mnie czeka rewolucja:
barbara_kraj... 18:39, 28 paź 2013

GorAna napisał(a)

(...) zrobiłam dzisiaj takie oto ujęcie, żeby pokazać jaka to mniej więcej przestrzeń

to tylko część ogrodu...inna jest z drugiej strony wiazdu na posesję

No, rzeczywiście spora!
A ja wciąż podziwiam tę zieloną ścianę! Nasadzenia również...

A moja wnuczka powinna już starszą być
GorAna 18:40, 28 paź 2013

Joku napisał(a)
I ja zajrzałam co słychać. Pięknie prezentuje się wrzosowisko. Żółta sosna to Wintergold czy Ophir? A może jeszcze jakaś inna? No i nie rozpoznałam krzaczków z biało obrzeżonymi liśćmi.

Jolu, sama zachodzę w głowę co to za sosna?...dostałam w prezencie, bez jakiegokolwiek opisu...krzaczki z listkami biało obrzeżonymi to bukszpan Elegantissima

GorAna 18:44, 28 paź 2013

elzbieta_g napisał(a)
wrzosowisko znów będzie mi się śniło w nocy, marzy mi się takie z brzózkami ale to może w następnym roku teraz to już musztarda po objedzie pozdrawiam gorąco

Elu, będę Tobie kibicować w przyszłym roku przy pracach nad wrzosowiskiem...namawiam, bo wdzięcznie się wrzosy prezentują