Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

malgorzata_s... 21:53, 01 lis 2013

Buziaki Anuś
eda 22:55, 01 lis 2013

Uśmieszek zostawiam ,pobiegałam sobie
Madziarzeszow 06:20, 02 lis 2013

Wrzosy nadal cieszą oko kolorkami wspaniałymi , u mnie już ich nie widać
Rabata u Ciebie nowa super się prezentuję
Pozdrawiam
Ewa4 09:44, 02 lis 2013

Aniu już powoli czytam przygotowania do budowy ale co tam Aniuś do odważnych świat należy najtrudniejsze masz za sobą papierologia w urzędach a budowa ani się obejrzysz a już będziesz meble wstawiać.A i w przerwach wyskoczysz na ogród się naładować pozytywną energią będzie fajnie zobaczysz.Pozdrawiam.
GorAna 18:01, 02 lis 2013

Bogdzia napisał(a)

Jest jeden sposób i to skuteczny , mówic ze potrąci sie kasę za wszystko co zniszcza .

Bogdziu wydzielę im przestrzeń do zniszczenia z nadzieją, że na pozostałą część ogrodu nie wejdą
GorAna 18:03, 02 lis 2013

makkasia napisał(a)
Kiedyś pogoniłam pana, który szczytuje liczniki gazowe, po tym jak mi wszedł na przedwiośniu, na rabatę gdzie pod skorupką śniegu kiełkowały tulipany. Patrzył na mnie jak na idiotkę o mało co nie popukał się w czoło ! Dlatego tak jak mówisz oni robiom co chcom !!
zachody słońca pikne
ściskam

Kasiu znam ten ból, jak pan z gazowni skraca sobie przejście i wchodzi centralnie w rabatkę nie patrząc, że metr dalej jest trawniczek po którym się chodzi
GorAna 18:06, 02 lis 2013

BASIA8 napisał(a)

Basiu, jak zdrowie pozwoli, to krok po kroku do przodu..... i następna Gwiazdka w nowym domu
GorAna 18:08, 02 lis 2013

ewsyg napisał(a)
Aniu, dacie radę. My z mężem ciągle coś robimy, taka już nasza natura, że lubimy pracę. Najważniejsze w tym wszystkim to zdrowie. Pozdrawiam cieplutko

Tak Ewciu masz rację....zdrowie to podstawa...gór już nie przeniesiemy....ale meble do nowego domu i owszem
malgorzata_s... 18:11, 02 lis 2013

Anuś ale pierożki w przyszłym roku, zrobione w nowej kuchni będą smakowaćBuziaki.
GorAna 18:12, 02 lis 2013

Kasik napisał(a)
Ja również trzymam kciuki za tak duże przedsięwzięcie.
Budowa domu to wyzwanie i wielki trud, ale jak już wszystko się skończy , to radość przeogromna.

A jeśli ten dom samemu się tworzy to staje się on TYLKO Twój, każdy zakątek jest znajomy, każda ściana to wasza historia. Miłość powstaje od fundamentów.

Ja domek kupiłam od kogoś pozbawiając się przyjemności tworzenia. Ale i tak go kocham

Kasiu narazie wymąciłam razem z architektem projekt...teraz pozostaje pilnowanie wykonawcy...a potem urządzanie każdego kącika...to prawie jak radość z urządzania ogrodu