Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

malgorzata_s... 20:11, 29 paź 2013

Hej Anuś.A ja mam nadal nie zaorane. Wyobrażasz sobie
an_tre 20:22, 29 paź 2013

Masz fajny widok na zachód słonka,
u mnie jest zbyt dużo słupów energetycznych i linii wysokiego napięcia jak chcę zrobić fotki to muszę wyjść daleko od domu
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
GorAna 22:03, 29 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Hej Anuś.A ja mam nadal nie zaorane. Wyobrażasz sobie

Oj Małgoś, chyba wsiądę w maszynę i przyjadę.....pierożki Wigilijne zjem przy okazji.....tak to jest jak inni są niesłowni....nie lubię tego
GorAna 22:11, 29 paź 2013

eliza3 napisał(a)
Aniu, bardzo lubisz spoglądać w niebo Robisz bardzo ładne zdjęcia.
Zdjęcia nieba o różnej porze dnia i roku tylko u Ciebie

Elu, jak się patrzy w niebo, to te przyziemne sprawy stają się łatwiejsze....na forum coraz więcej fotek zachodów i wschodów słońca....jeden piękniejszy od drugiego:
GorAna 22:15, 29 paź 2013

hania napisał(a)
Witaj Aniu,obejrzałam Twoją Wizytówkę ogrodu iiiiiiiiiiiiiiii piękny masz ogród ,widzę ciężką prace i serce jaką wkładasz i dbałość o detale .....tak trzymaj pozdrawiam ciepło

Haniu, jak miło Cię widzieć....dziękuję za pochwały......ogród to odzwierciedlenie mojej osobowości....jak coś robię to robię to całym serduchem....panny tak mają
GorAna 22:16, 29 paź 2013

irena_milek napisał(a)

Aniu, u nas też ciut powiało, ale nie tak groźnie...
Zdjęcie zachodu...przepiękne mnie nie udaje się tego uchwycić

Irenko, ale jak się postarasz tabletem, to wyjdzie malarskie arcydzieło
GorAna 22:19, 29 paź 2013

elzbieta_g napisał(a)

piękne ale mnie zawsze takie niebo trochę przeraża , nie wiem dlaczego

Czasami strach ma wielkie oczy...lepiej szukać pozytywów...dzisiaj już było bardziej pogodnie, ale nie miałam przy sobie aparatu
GorAna 22:21, 29 paź 2013

Agania napisał(a)
Witaj Aniu, spóźniłam się dzisiaj na zachód słońca, ale mniej wieje piękne te zachody słońca o tej porze roku

No już właśnie pisałam, że dzisiaj umknął mi moment pogodnego zachodu....nic to.... odbijemy sobie innym razem
GorAna 22:24, 29 paź 2013

an_tre napisał(a)
Masz fajny widok na zachód słonka,
u mnie jest zbyt dużo słupów energetycznych i linii wysokiego napięcia jak chcę zrobić fotki to muszę wyjść daleko od domu

Aniu, a ja wychodzę przed dom na pobocze drogi i mam zachód jak na dłoni...trochę gorsze widoki są na wschodzie, bo nie ma już takiej otwartej przestrzeni
eda 23:01, 29 paź 2013

GorAna napisał(a)

Edytko, tak właśnie pomalutku przygotowuję się do rozbiórki domu, bo na wiosnę, na jego miejscu powstanie nowy....lepiej nie myśleć jaka mnie czeka rewolucja:
Pocieszę cię że u mnie też na wiosnę mają być zmiany może w końcu będzie sypialnia narazie jesteśmy z mężem na przejsciowym dzieci już mają pokoiki teraz czas już najwyższy coś dla nas Będę trzymać kciuki za ciebie Aniu i za mnie żeby się poukładało łagodnie spokojnej nocy a widziałam zachód piękny jak nie nasz afryka ci wyszła czego u nas można dopatrzeć żeby tylko było wszystkim dobrze to każdy by był milszy dla drugiego nie było by zmartwień tylko o zdrowie by zostało dbać taki kraj przynajmniej z nas naród mocny który wszędzie da sobie radę ...przepraszam Aniu ale się rozpisałam nie gniewaj się Buźiam serdecznie