Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

eda 21:14, 30 paź 2013

GorAna napisał(a)
Edytko, wszystko człowiek potrafi sobie poukładać ,jak mu zdrowie dopisuje....szlachetne zdrowie.....
Bogdzia 21:19, 30 paź 2013

GorAna napisał(a)

Luuuuuuuubię takich ludzi....a na pierożki chyba nie znajdę czasu....będę miała trochę zajęć....szykuje się przewrót jesienno zimowy...nie wspomnę o wiośnie i całym przyszłum roku

Pilnuj żeby Ci grzadek nie zniszczyli szczególnie tych Keukenhofowych.Jakieś zasieki przygotuj .
GorAna 21:39, 30 paź 2013

Bogdzia napisał(a)

Pilnuj żeby Ci grzadek nie zniszczyli szczególnie tych Keukenhofowych.Jakieś zasieki przygotuj .

Na fachowców nie ma mocnych....robiom co chcom
Bogdzia 22:11, 30 paź 2013

GorAna napisał(a)

Na fachowców nie ma mocnych....robiom co chcom

Jest jeden sposób i to skuteczny , mówic ze potrąci sie kasę za wszystko co zniszcza .
makkasia 22:29, 30 paź 2013

Kiedyś pogoniłam pana, który szczytuje liczniki gazowe, po tym jak mi wszedł na przedwiośniu, na rabatę gdzie pod skorupką śniegu kiełkowały tulipany. Patrzył na mnie jak na idiotkę o mało co nie popukał się w czoło ! Dlatego tak jak mówisz oni robiom co chcom !!
zachody słońca pikne
ściskam
BASIA8 09:30, 31 paź 2013

GorAna napisał(a)

Basiu, już od poniedziałku zaczynamy przygotowania mieszkania zastępczego....w marcu (jak pogoda pozwoli) rozbiórka domu, a od kwietnia budowa nowego...sprawy urzędnicze, choć niełatwe, mamy już za sobą...trzymam kciuki za Twoja inwestycję.....uda się napewno[/quote

Super Aniu, będziecie mieli nowy domek Ja teź trzymam kciuki za Twoją inwestycję - będzie dobrze
ewsyg 18:03, 01 lis 2013

Aniu, dacie radę. My z mężem ciągle coś robimy, taka już nasza natura, że lubimy pracę. Najważniejsze w tym wszystkim to zdrowie. Pozdrawiam cieplutko
Kasik 18:35, 01 lis 2013

Ja również trzymam kciuki za tak duże przedsięwzięcie.
Budowa domu to wyzwanie i wielki trud, ale jak już wszystko się skończy , to radość przeogromna.

A jeśli ten dom samemu się tworzy to staje się on TYLKO Twój, każdy zakątek jest znajomy, każda ściana to wasza historia. Miłość powstaje od fundamentów.

Ja domek kupiłam od kogoś pozbawiając się przyjemności tworzenia. Ale i tak go kocham
elzbieta_g 18:41, 01 lis 2013

dużo siły fizycznej i psychicznej życzę przy nowej inwestycji a na dzień dzisiejszy pozdrowienia zostawiam
boguslawa_ma... 21:48, 01 lis 2013

Aniu pozdrawiam