Witaj Aniu
Wydaje mi się że dobrze zrozumiałam - wiosną ruszacie z budową ? O Ja, ale się będzie działo
Teraz macie mase załatwień - wiem coś na ten temat - my złóżyliśmy 4 projekty, wniosek, warunki zabudowy i czekamy na pozwolenie na budowę. Nas będzie czekała dobudowa i przebudowa istniejącego domku, ale dokumenty są wymagane takie same jak przy budowie.Od dnia wydania decyzji mamy 2 lata na ruszenie z pracami - myśle że się uda -jak zdrowie dopisze to damy radę
Pozdrawiam.
Anuś zapraszam na pierożki. Pan od orki powiedział że pamięta i zrobi jak czas będzie miał. Ja tego kompletnie nie pojmuję juz. Przecież taka ma pracę. Chyba poszukam kogos innego, a u nas to problem
Szkoda bardzo że daleko mieszkamy od siebie bo Ja bym Małgosiu swojego Brata z traktorem do Ciebie podesłała Sprzęt w domku mamy, stoi nie używany od kilku lat
Basiu, już od poniedziałku zaczynamy przygotowania mieszkania zastępczego....w marcu (jak pogoda pozwoli) rozbiórka domu, a od kwietnia budowa nowego...sprawy urzędnicze, choć niełatwe, mamy już za sobą...trzymam kciuki za Twoja inwestycję.....uda się napewno
Luuuuuuuubię takich ludzi....a na pierożki chyba nie znajdę czasu....będę miała trochę zajęć....szykuje się przewrót jesienno zimowy...nie wspomnę o wiośnie i całym przyszłym roku