Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

GorAna 21:30, 06 lis 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Aniu, wcale nie smutno, jeszcze wiele ślicznych jesiennych kolorów u Ciebie

Masz rację Agnieszko, brązy, szarości i zielenie, to też kolory....jak się dobrze rozejrzeć, to jakiś inny kolorek jeszcze się znajdzie....tylko te jesienne, nisko płynące chmury, siąpiący deszcz nie pozwala nabrać rozpędu w pracach
GorAna 21:32, 06 lis 2013

Agania napisał(a)
Aniu, ja jeszcze nie zasypiam zimowym snem też czekam na słoneczko i liczę,że w ogrodzie zdążę jeszcze dużo zrobić, ale ważne, może najważniejszą sprawą jest okrycie moich najmłodszych i najnowszych skarbów, ale cebulowi ogrodnicy, już mocno marzą o wiośnie, ciśnienie rośnie i chęć ujrzenia cebulkowych w rozkwicie

Gorzej jak nornice zrobią sobie ucztę i z ciśnienia nici
GorAna 21:34, 06 lis 2013

eda napisał(a)
wiem wiem ale dla mnie to już wyprawa zobaczymy co czas pokaże w najgorszym razie pooglądam sobie zdjęcia a to gratka bo fajne robisz Aniu uściskuje serdecznie

Edytko, mam nadzieję, że obejrzysz chociaż grządki z posadzonymi tulipanami...jeszcze w tym miesiącu....i wyobrazisz sobie jak będą kwitły w przyszłym roku
GorAna 21:36, 06 lis 2013

BASIA8 napisał(a)
Hej Hej Aneczko
Pozdrawiam Cię Serdecznie i duuużo słoneczka życzę. U Nas dziś ładnie słoneczko świeci, aż miło popatrzeć przez okienko

O rany....gdzieś słonko dzisiaj świeciło....masz Basieńko farta....u mnie siąpił cały dzień deszczyk...dużo nie popracowałam
GorAna 21:37, 06 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Anuś u mnie całe rano lało. W górach spadł śnieg i lodowato jest. rano eMuś drapał szyby w samochodzie. Jak wychodziłam do pracy to słonko wyszła ale dalej zimno.

Widziałam zdjęcia w Twoim wątku....malownicze....ale chłód z nich biję
Bogdzia 21:54, 06 lis 2013

GorAna napisał(a)

O rany....gdzieś słonko dzisiaj świeciło....masz Basieńko farta....u mnie siąpił cały dzień deszczyk...dużo nie popracowałam

U mnie też siąpiło, dla moich rh super pogoda. Pozdrówka.
Dzidka 21:55, 06 lis 2013

GorAna napisał(a)

Dzisiejsze fotki....nic specjalnego...smutno robi się w ogrodzie

Ten widok nie napawa smutkiem. Jak zaświeci słonko, to i humory nam się poprawią.
Agania 22:10, 06 lis 2013

GorAna napisał(a)

Gorzej jak nornice zrobią sobie ucztę i z ciśnienia nici

Ty nie wywołuj wilka z lasu
barbara_kraj... 22:21, 06 lis 2013

I ja się cieszę z opadów, bo sucho już było a wodę nam w ostatnim tygodniu października zakręcili.
Wprawdzie mam jej zapas, ale na czarną godzinę trzymam
GorAna 22:27, 06 lis 2013

Bogdzia napisał(a)

U mnie też siąpiło, dla moich rh super pogoda. Pozdrówka.

Tak prawdę mówiąc to deszcz jest teraz potrzebny wszystkim roślinkom, żeby się napiły przed zimmą....a my chyba tak z nudów narzekamy na pogodę...mówią, że tylko rolnicy bez przerwy narzekają....jest w związku z powyższym....na poprawę humoru ....dowcip....

Spotykają się rankiem trzy panie lekkich obyczajów i wspominają minioną noc...jakich to one miały klientów
-Ja miałam dzisiaj informatyka....on tylko mówił o programach, piksekach, myszkach.....nie mogłam z nim wytrzymać.....
-Druga- ja miałam ekonomistę....on tylko o bilansach ...czy winien..., czy ma....stopach procentowych....nie do zniesienia...
-na to trzecia....nie narzekajcie tak ....ja miałam rolnika......jemu było albo za sucho...albo za mokro.....a na końcu za drogo