Dziękuję Aniu
Właśnie wróciłam przed chwilą z ogrodu i nie mam dobrych wieści.....zakwitnie tylko1663 tulipanów......nie tak jak w ubiegłym roku 4200....to nie tylko wina maszyn budowlanych....mnóstwo nie ma pąków....mają tylko liście....ciekawe jaka to przyczyna?.....a to niktóre z nich
Właśnie wróciłam przed chwilą z ogrodu i nie mam dobrych wieści.....zakwitnie tylko1663 tulipanów......nie tak jak w ubiegłym roku 4200....to nie tylko wina maszyn budowlanych....mnóstwo nie ma pąków....mają tylko liście....ciekawe jaka to przyczyna?.....a to niktóre z nich
Szkoda, ale ilość i tak będzie imponująca. U mnie niestety też większość tulipanów ma tylko liście
Pozdrawiam wiosennie.
Niesamowita jesteś, policzyłaś tulipany? Ilość i tak jest imponująca. Ja też zaobserwowałam że dużo tulipanów ma tylko liście, a wszystkie sadziłam jesienią, nie wygląda na to żeby się wyrodziły.
Hej Aniu. Szkoda, że nie wszystkie tulipanki zakwitną, ale ilość i tak imponująca! Powtórzę za Iwoną...niesamowita jesteś, policzyłaś je wszystkie??
Moje w sumie mają jeszcze tylko liście.... ale nie wiem czy to za wcześnie jeszcze czy jak...ale ja laik jestem. Buziaki zostawiam!
Dziękuję za piękne zdjęcia, uczta dla oczu.
U mnie niektóre tulipany w donicach sadzone jesienią musiały być porażone wirusową chorobą bo albo w ogóle nic nie wyszło albo mają liście zniekształcone i jakby brakowało im wody - już je spaliłam . Ale część donic jest zdrowa. Wszystkie tulipki tzw nowe sa ok natomiast te, których nie wykopywałam już nie sa w tak dobrej kondycji życzę wszystkiego dobrego mocno macham