Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

GorAna 10:22, 12 lip 2014

yolka napisał(a)
Aleś się Aniu okopała, wygrasz tę wojnę na 100% Roslinki cudne. Miłego weekendu, u mnie pada co mnie cieszy

Jolu to już chyba ostatnie przesilenie wojenne....mam nadzieję, że teraz już pójdzie z górki....gorzej jak przyjdą deszcze to ugrzęznę w glinie....a żniwa za pasem
GorAna 10:23, 12 lip 2014

iwonaal napisał(a)
Ślicznie

Dzieki Iwonko
yolka 10:34, 12 lip 2014

GorAna napisał(a)

Jolu to już chyba ostatnie przesilenie wojenne....mam nadzieję, że teraz już pójdzie z górki....gorzej jak przyjdą deszcze to ugrzęznę w glinie....a żniwa za pasem

Pogody na zniwa życzę, jak jest pogoda to mig i po żiwach-nie to co kiedyś
GorAna 10:42, 12 lip 2014

yolka napisał(a)

Pogody na zniwa życzę, jak jest pogoda to mig i po żiwach-nie to co kiedyś

Joluś, dziękuję bardzo....trochę mam pietra, bo po powórzu kręci się masa ludzi....a w żniwa to sama wiesz jak bywa zakręcono.....i to gotowanie na 12 apostołów......damy radę
zawitka 14:44, 12 lip 2014

Aniu --budowa to nic bo w Kamiennynnym i tak piknie .Nachyłka mam 3 lata i nic się z nim nie dzieje ,U sąsiadki bo od niej dodtałam siedzi już kilka lat jak Ci się rozrośnie czerwony to się wymienimy ja Ci mogę na jesieni wysłać swego Trzymam kciuki za domeczk Pozdrówka na niedzielę
Bogdzia 22:44, 12 lip 2014

GorAna napisał(a)

Joluś, dziękuję bardzo....trochę mam pietra, bo po powórzu kręci się masa ludzi....a w żniwa to sama wiesz jak bywa zakręcono.....i to gotowanie na 12 apostołów......damy radę

Gotowanie na tyle osób codziennie przez kilka dni nie jest proste ale widzę ze sie nie boisz i dasz sobie radę. Miłej niedzieli.
Jag_58 23:31, 12 lip 2014

Aniu miłej niedzieli i pogody na żniwa buziaczki dasz radę ,najważniejsza to organizacja a Ty masz to opanowane do perfekcji bo w przeciwnym wypadku Twój ogród by tak nie wyglądał podczas budowy pozdrawiam serdecznie
malgorzata_s... 00:29, 13 lip 2014

Aniu pogody na żniwa życzę i Tobie i mojemu Emowi bo on rzepak skupuje
Trzymam kciuki coby sprawnie poszło Ze wszystkim Buziaczki:0
yolka 09:15, 13 lip 2014

Pozdrówka zostawiam
GorAna 21:31, 13 lip 2014

zawitka napisał(a)
Aniu --budowa to nic bo w Kamiennynnym i tak piknie .Nachyłka mam 3 lata i nic się z nim nie dzieje ,U sąsiadki bo od niej dodtałam siedzi już kilka lat jak Ci się rozrośnie czerwony to się wymienimy ja Ci mogę na jesieni wysłać swego Trzymam kciuki za domeczk Pozdrówka na niedzielę

Halinko doczytałam, że mój nachyłek wytrzymuje tylko -17 ....ciekawe czy przeżyje, jak tak to masz jak w banku