Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

GorAna 20:59, 11 sie 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Super, że dałaś Aniu fotki Widać, że coś, a właściwie duuużo się u Ciebie dzieje pozytywnego Buziaki

Agnieszko, czasami przyprawia mnie to wszystko o ból głowy....nie jestem przyzwyczajona do kupowania wirtualnego....bo tak to jest....w sklepach są katalogi i wszystko można zamówić...niestety nie można wielu żeczy dotknąc....,nie lubię tak...wolę dotknąć i poczuć
Jag_58 21:05, 11 sie 2014

Aniu jak fajnie ,że znalazłaś chwilke czasu na forum człowiek sie normalnie stęsknił piękne foty a domek super pozdrówka i buziaki
yolka 21:11, 11 sie 2014

Fajnie, że jesteś. Budowa pędzi, kotek milutki, kwiaty piekne. Pozdrawiam i wytrwałości w dążeniu do celu
GorAna 21:16, 11 sie 2014

Jag_58 napisał(a)
Aniu jak fajnie ,że znalazłaś chwilke czasu na forum człowiek sie normalnie stęsknił piękne foty a domek super pozdrówka i buziaki

Jagódko ja cichaczem.... czasami bez logowania.... Was podglądałam ale pisać już nie miałam siły...myślę, że teraz to sie zmieni
GorAna 21:17, 11 sie 2014

yolka napisał(a)
Fajnie, że jesteś. Budowa pędzi, kotek milutki, kwiaty piekne. Pozdrawiam i wytrwałości w dążeniu do celu

Jolu, domek już prawie finiszuje.....teraz ja czasami nie wyrabiam na zakrętach
yolka 21:21, 11 sie 2014

GorAna napisał(a)

Jolu, domek już prawie finiszuje.....teraz ja czasami nie wyrabiam na zakrętach

Znam Aniu te zakręty, ja najgorzej miałam po wprowadzeniu się, mimo, że wszystko było skończone to dosłownie wysiadłam pod kazdym względem, nawet w pracy mi się porozklejało. Teraz zbieram powoli wszystkie puzle i jest już dobrze.
GorAna 21:28, 11 sie 2014

yolka napisał(a)

Znam Aniu te zakręty, ja najgorzej miałam po wprowadzeniu się, mimo, że wszystko było skończone to dosłownie wysiadłam pod kazdym względem, nawet w pracy mi się porozklejało. Teraz zbieram powoli wszystkie puzle i jest już dobrze.

Jolu, ja postanowiłam sobie odpuścić....muszę w tym nowym domku trochę pomieszkać, żeby wiedzieć na 100% jak ma wyglądać ostatecznie....najważniejsza kuchnia i łazienka
iwonaal 21:33, 11 sie 2014

Aniu, pozdrowienia
yolka 21:34, 11 sie 2014

GorAna napisał(a)

Jolu, ja postanowiłam sobie odpuścić....muszę w tym nowym domku trochę pomieszkać, żeby wiedzieć na 100% jak ma wyglądać ostatecznie....najważniejsza kuchnia i łazienka

Masz rację, Ja terez wiele rzeczy zrobiłabym inaczej, jeśli chodzi o zmiany projektu wewnątrz, nie mówiąz o wystroju, ale musiałam sie śpieszyć, mieszkalismy na działce, a zima szła, pozatym dzieci mieszkające za granicą trzeba było gdzieś ulokować na święta, niewidzielismy sie prawie rok,latem nie mogły przyjechać bo nie było je gdzie ulokować, altanka za mała. stąd ten pospiech. Ale jak nie masz powodu to nie spiesz się, jak coś sobie upatrzysz, nie kupuj od razu po jakimś czasie może się zdarzyć, że zmienisz zdanie, A jak nie, to będzie znaczyć, że wybór był trafny na 100%
BASIA8 21:46, 11 sie 2014

Aneczko fajnie że jesteś Pozdrawiam.