Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

GorAna 22:23, 11 sie 2014

yolka napisał(a)

Masz rację, Ja terez wiele rzeczy zrobiłabym inaczej, jeśli chodzi o zmiany projektu wewnątrz, nie mówiąz o wystroju, ale musiałam sie śpieszyć, mieszkalismy na działce, a zima szła, pozatym dzieci mieszkające za granicą trzeba było gdzieś ulokować na święta, niewidzielismy sie prawie rok,latem nie mogły przyjechać bo nie było je gdzie ulokować, altanka za mała. stąd ten pospiech. Ale jak nie masz powodu to nie spiesz się, jak coś sobie upatrzysz, nie kupuj od razu po jakimś czasie może się zdarzyć, że zmienisz zdanie, A jak nie, to będzie znaczyć, że wybór był trafny na 100%

Jolu, ja nie jestem raptus....tak samo w ogrodzie...muszę sobie pochodzić z jakimś pomysłem i pomału dojrzewać do ostateczniej decyzji....zresztą większość spraw mam już przemyślanych, przecież ten dom dojrzewał w mojej głowie wiele lat....a mieszkanie w chlewni choć nikt by nie powiedział, że kiedyś nią była...... już mi się trochę nudzi....brakuje mi przestrzeni
GorAna 22:24, 11 sie 2014

iwonaal napisał(a)
Aniu, pozdrowienia

Iwonko, miło mi, że pamiętasz o mnie
Odpozdrawiam
Kondzio 22:26, 11 sie 2014

O w końcu
GorAna 22:26, 11 sie 2014

BASIA8 napisał(a)
Aneczko fajnie że jesteś Pozdrawiam.

Basiu, ależ ja cały czas jestem....tylko troszkę zabiegana....ale już dożynki były....więc trza się brać za jesienne siewy....widziałam Ciebie jak wędrujesz po górach z Rodzinką
GorAna 22:29, 11 sie 2014

Kondzio napisał(a)
O w końcu

Konradku, pozdrawiam ...rocznicę widziałam i do życzeń się przyłączam....oby było tych imprezek corocznie do późnej starościjak najwięcej....bukiecików się trochę naukładasz...zdolniacha z Ciebie
Kondzio 22:30, 11 sie 2014

GorAna napisał(a)

Konradku, pozdrawiam ...rocznicę widziałam i do życzeń się przyłączam....oby było tych imprezek corocznie do późnej starościjak najwięcej....bukiecików się trochę naukładasz...zdolniacha z Ciebie
dzieki a jak tam budowa
GorAna 22:34, 11 sie 2014

Kondzio napisał(a)
dzieki a jak tam budowa

Popatrz na zdjęcia....coś tam widać
Kondzio 22:37, 11 sie 2014

No sporo zrobione pewnie duzo pracy macie
GorAna 22:49, 11 sie 2014

Kondzio napisał(a)
No sporo zrobione pewnie duzo pracy macie
Jeżdzę i wybieram podłogi, kafelki, armaturę, oświetlenie, firanki, materiały obiciowe....szok.....a tak poważnie to dopiero w ubiegłą środę zakończyliśmy żniwa....ale fachowcy pracują we własnym tempie
malgorzata_s... 23:05, 11 sie 2014

Anek domuś jak z obrazka Ty pomyśl coby to mieszkanko w chlewni na domek dla gości przystosować i w biznes zamienić Buziol