Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

11:43, 04 paź 2014
Długo mnie nie było i nie zdążyłam domku zobaczyć, ale nie szkodzi, bo z części w tle złożyłam całość
A w ogrodzie piękne kontrasty, rozchodniki z szarymi listkami budlei - super duet, i na kwiatach motyle, i begoniowe kolory, ... miejsca do odpoczynku po trudach budowy.
No i przyznam, że szczegolnie miła porcja zdjęć, to te z Tobą w towarzystwie Joli.
Pozdrawiam ciepło
Ivvvona 23:02, 04 paź 2014

Bardzo mnie urzekła kompozycja z rozchodników. Coraz bardziej przekonuję się do nich, mus nabyć więcej odmian bo mam tylko dwie. Twoja trzmielina cudnie się przebarwiła a moja strajkuje - cały czas jest zielona. Rok temu było to samo. Nie wiem czy kiedykolwiek doczekam takiego efektu jak u Ciebie. Pozdrawiam i miłej niedzieli
malgocha1960 16:42, 05 paź 2014

Aniu,dopiero zauważyła twoje tajemnicze wrota jak ogladałam zdjęcia wstecz,pięknie to wyglada,a dokad one prowadzą?
eda 16:54, 05 paź 2014

GorAna napisał(a)

Edytko, uważaj, żeby się w pajęczynie nie zaplątać, bo Tekla może Cię pożreć

O tak tak ja to z bespiecznej odległości podgladam ha ha
Marta7 19:41, 05 paź 2014

Aniu pospacerowałam u Ciebie,piękne jesienne kolory,najbardziej podobał mi się widoczek z brzózką( do której mam zawsze słabość) no i rozchodniki.
Pozdrawiam serdecznie
GorAna 11:42, 06 paź 2014

yolka napisał(a)
Pospacerowałam z rana po Kamiennym, Pozdrawiam

Joluś nie zauwałyłam Cię......psy nie szczekały....ale miło mi, że wpadłaś
Pozdrawiam Cię zatem jesiennymi widokami

GorAna 11:49, 06 paź 2014

Iwa napisał(a)
Długo mnie nie było i nie zdążyłam domku zobaczyć, ale nie szkodzi, bo z części w tle złożyłam całość
A w ogrodzie piękne kontrasty, rozchodniki z szarymi listkami budlei - super duet, i na kwiatach motyle, i begoniowe kolory, ... miejsca do odpoczynku po trudach budowy.
No i przyznam, że szczegolnie miła porcja zdjęć, to te z Tobą w towarzystwie Joli.
Pozdrawiam ciepło

Iwonko, bardzo mnie cieszy Twoja aktywność....nie tylko wirtualna
Jolka nawiedziła mnie w Kamiennym, ale bardzo krótko....pozowałyśmy przy kamieniu.....modelki z nas żadne, ale kamień niczego sobie....taki monunentalny....kawałek domu w jesiennych barwach dla Ciebie

GorAna 11:55, 06 paź 2014

Ivvvona napisał(a)
Bardzo mnie urzekła kompozycja z rozchodników. Coraz bardziej przekonuję się do nich, mus nabyć więcej odmian bo mam tylko dwie. Twoja trzmielina cudnie się przebarwiła a moja strajkuje - cały czas jest zielona. Rok temu było to samo. Nie wiem czy kiedykolwiek doczekam takiego efektu jak u Ciebie. Pozdrawiam i miłej niedzieli

Iwonko, powtykałam gałązki rozchodników w ziemię....może się przyjmą....będzie do rozdania....moja trzmielina w ubiegłym roku, była piękniejsze, bo miała więcej deszczu, ale czekałam na jej wybarwienia kilka ładnych lat....warto było czekać...dzisiaj wygląda tak...przyznam, że króluje w tej części ogrodu

GorAna 11:57, 06 paź 2014

malgocha1960 napisał(a)
Aniu,dopiero zauważyła twoje tajemnicze wrota jak ogladałam zdjęcia wstecz,pięknie to wyglada,a dokad one prowadzą?

Małgosiu tajemne wrota prowadzą na kompostownik, warzywnik i część gospodarczą
GorAna 12:02, 06 paź 2014

eda napisał(a)

O tak tak ja to z bespiecznej odległości podgladam ha ha

Edytko, pająki to fajne chłopaki....gdzie oglądałybyśmy kropeli rosy jakby nie było pajęczyn