Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

yolka 12:05, 06 paź 2014

Psy nie szczekały ponieważ mnie znają . Jesień sliczna na Twoich fotkach i oby taka jak najdłuzej była w ogrodach i nie tylko. Pozdrawiam
GorAna 12:07, 06 paź 2014

Marta7 napisał(a)
Aniu pospacerowałam u Ciebie,piękne jesienne kolory,najbardziej podobał mi się widoczek z brzózką( do której mam zawsze słabość) no i rozchodniki.
Pozdrawiam serdecznie

Matruś, lubię siedzieć na kamieniu pod brzozą i opierać się plecami o jej pień....nie zważam nawet na chodzęce po nim mrówki....a jak jeszcze ciurka woda z dzbana to można się zadumać
broza dla Ciebie

GorAna 12:10, 06 paź 2014

yolka napisał(a)
Psy nie szczekały ponieważ mnie znają . Jesień sliczna na Twoich fotkach i oby taka jak najdłuzej była w ogrodach i nie tylko. Pozdrawiam

Joluś, dzisiaj było trochę szronu, ale teraz jest cudnie.....deszczu trochę brak, ale mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu coś zspadnie....w tym tugodniu za to posadzę resztę tulipanów
Pozdrawiam listkami trzmieliny

Magdalenka 12:34, 06 paź 2014

Cudowny widok, jesień przepiękna. Rozchodniki i ta trzmielina...perełki.
Mam pytanie w sprawie rozchodników: czy obcinałaś kwiatki z tych szczepionych gałązek? czy może nie trzeba tego robić?
Chyba też sobie wsadzę kilka gałązek do ziemi, bardzo je lubię
Pozdrawiam słonecznie.
zawitka 12:58, 06 paź 2014

A w Kamiennym szał kolorów jak ja lubię tu spacerować pytanko czy ta budleja przemarza ta szara ??/
malgorzata_s... 16:21, 06 paź 2014

Jaka cudowna jesień Kolory bajeczne Anek znowu naszyjniki z brylantami zbierasz? Buziam
GorAna 18:41, 06 paź 2014

Magdalenka napisał(a)
Cudowny widok, jesień przepiękna. Rozchodniki i ta trzmielina...perełki.
Mam pytanie w sprawie rozchodników: czy obcinałaś kwiatki z tych szczepionych gałązek? czy może nie trzeba tego robić?
Chyba też sobie wsadzę kilka gałązek do ziemi, bardzo je lubię
Pozdrawiam słonecznie.

Magdziu, nie mam wielkiego doświadczenia z rozmnażaniem rozchodników z łodyg...zawsze dzieliłam na wiosnę duże karpy, ale ostatnio, jak pies połamał łodyżki to wsadziłam je w ziemię i widzę, że wypuszczają korzenie.....te nowe , ciemnoczerwone dla spróbowania połamałam gałązki na kilka części i wetknęłam w ziemię....nie obrywałam im kwiatostanu...... zobaczymy czy się ukorzenią

GorAna 18:43, 06 paź 2014

zawitka napisał(a)
A w Kamiennym szał kolorów jak ja lubię tu spacerować pytanko czy ta budleja przemarza ta szara ??/

Halinko, budleje mam drugi rok, dobrze się trzyma

GorAna 18:45, 06 paź 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jaka cudowna jesień Kolory bajeczne Anek znowu naszyjniki z brylantami zbierasz? Buziam

Ciotuniu, sylwester za pasem....trza jakoś wyglądać
Magdalenka 18:48, 06 paź 2014

GorAna napisał(a)

Magdziu, nie mam wielkiego doświadczenia z rozmnażaniem rozchodników z łodyg...zawsze dzieliłam na wiosnę duże karpy, ale ostatnio, jak pies połamał łodyżki to wsadziłam je w ziemię i widzę, że wypuszczają korzenie.....te nowe , ciemnoczerwone dla spróbowania połamałam gałązki na kilka części i wetknęłam w ziemię....nie obrywałam im kwiatostanu...... zobaczymy czy się ukorzenią

Pięknie dziękuję za informacje. Spróbuję zrobić tak jak Ty