Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

GorAna 21:32, 11 sty 2015

bogumila_bienko napisał(a)
Zachwyciłam się haftowanym obrazem...pozdrawiam.

Bogusiu, cieszę się, że Ci sie podoba
GorAna 21:35, 11 sty 2015

Nallar napisał(a)
Widziałam 200 stron Twojego wątku i mi wystarczy aby stwierdzić że masz piękny ogród. Wykorzystanie w ogrodzie kamieni, glinianych beczek bardzo mi się podoba. Kawowy zakątek rzucił mnie na kolana, podobnie jak ilość tulipanów. To że masz zdolne łapki widziałam wczoraj w innym wątku, ale jak zobaczyłam Twoje pisanki to wymiękłam, cudne. O precyzji ciecia pisać nie będę, bo brak mi słów.
Muszę koniecznie zobaczyć kolejne strony Twojego wątku.

Ewka, bardzo sie cieszę z Twoich odwiedzin....nie musisz śledzić całego wątku.....wystarczy zajrzeć do wizytówki, tam jest Kamienny w pigułce
Pozdrawiam
paniprzyroda 21:38, 11 sty 2015

Podziwiam
GorAna 21:38, 11 sty 2015

boguslawa_madejska napisał(a)
Aniu twój obraz to rękodzieło,ja bym tak z fotki nie potrafiła,gotowca miałam a jeszcze się myliłam,a teraz to już nic nie robię,oczy nie te i jeszcze ręka mnie boli

Bogusiu, to nic trudnego zdjęcie przetwarza się w specjalnym programie i powstają kolorowe kratki ze znaczkami....potem pozostaje dobrać do kratek odpowiednie nici, igła i do przodu.....oczy też zaczynają mi odmawiać posłuszeństwa....ale chęć wyszywania jest niestety większa
GorAna 21:39, 11 sty 2015

paniprzyroda napisał(a)
Podziwiam

Dziękuję.....Ty zdolniach też jesteś....widziałam Twoje dzieła
GorAna 21:41, 11 sty 2015

BASIA8 napisał(a)
Aneczko cudniasty obraz pokazałaś, ale się napracowałaś - piękności
Pozdrawiam.

Basiu, to nie praca to przyjemność....nawet nie wiesz ile mi sprawia radości każdy wyszyty krzyżyk
Agania 11:03, 12 sty 2015

Cofnęłam się, już dawno bardzo chciałam zobaczyć Twoje dzieło i udało się, w końcu skończyłaś....podziwiam cię, to trzeba naprawdę lubić, wiernie odtworzyłaś kamienny na płótnie arcymistrzu
GorAna 11:31, 12 sty 2015

Agania napisał(a)
Cofnęłam się, już dawno bardzo chciałam zobaczyć Twoje dzieło i udało się, w końcu skończyłaś....podziwiam cię, to trzeba naprawdę lubić, wiernie odtworzyłaś kamienny na płótnie arcymistrzu

Agatko, dziękuję za komplementa....właśnie skończyłam przetwarzanie następnego zdjęcia Kamiennego na krzyżyki-kwardaciki....teraz tylko trzeba czekać, ąż przyślą mi kanwę, dokupić brakujących nici i do roboty
Pozdrawiam
Joku 11:58, 12 sty 2015

Ciąg dalszy robótek ręcznych się zapowiada. Przyjemnego tygodnia!
Joku 12:05, 12 sty 2015

GorAna napisał(a)
Pokażę Wam moje dzieło

Wyszło super! Gratuluję.
Sprzęt profesjonalny widzę. Kupiłaś czy ktoś robił?