Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

GorAna 21:58, 12 sty 2015

grembosia napisał(a)

Dokładnie to chciałam napisac...
Niesamowity efekt pracy Twoich rąk... i cała reszta... też Twoje ręce.

Chcę Ci jeszcze podziękować za namiary na lampy, coś z tego u mnie zawiśnie, a przy okazji wpadłam na moje marzenie lampy nad barkiem.

Marlenko, bardzo sie cieszę, że mogłam pomóć......ja z lampami miałam największy problem, bo nie mogłam ich dotknąć i zobaczyć....potem okazało się, że sklep internetowy ma również sklep detaliczny w Toruniu i coś tam zobaczyłam

Dzięki za uznanie Dziewczyny....speszyłyście mnie Waszymi pochwałami
Nallar 22:04, 12 sty 2015

GorAna napisał(a)

Ewcia, jesteś niesamowita....dziękuje za fotkowe pochwały
co do krzyżyków to melduję, że kolejna fotka Kamiennego została już przetworzona....czekam na kanwę....mam info, że już idzie

Tak myślałam.... ciekawa jestem która to część ogrodu.

Tak to jest jak rączki mają ADHD.
GorAna 22:11, 12 sty 2015

Nallar napisał(a)

Tak myślałam.... ciekawa jestem która to część ogrodu.

Tak to jest jak rączki mają ADHD.

Ewka, będe pokazywać sukcesywnie w miarę haftowania....może ktoś zgadnie?....w ubiegłym roku Agnieszka z Jurajskiego celnie trafiła
yolka 19:08, 13 sty 2015

GorAna napisał(a)

Jolka, nie przesadaj.....ja na szczęście nie mam nad sobą szefa i dobrze wiesz, że prace w gospodarstwie mam tak ustawione, że jesień i zima to dla nas urlop od ciężkich prac....a ja z tych, co to wolą radia posłuchać a nie gapić się w ekran telewizora....więc ręce mam wolne, a że niespokojne to coś tam dłubią
Buziaki

Też telewizora nie lubię, Kiedys dziergałam na drutach sweterki dla całej rodziny, nie wiem jak to działało ale dzieci były małe, chodziłam do pracy i jeszcze miałam czs wolny, a teraz czas przecieka mi między palcami
Bogdzia 21:30, 13 sty 2015

Faktycznie z Ciebie pracus jak juz nowe dzieło chcesz wykonac. Pamiętaj ze zaraz wiosna i sporo pracy będzie.Pozdrówka.
GorAna 19:43, 14 sty 2015

yolka napisał(a)

Też telewizora nie lubię, Kiedys dziergałam na drutach sweterki dla całej rodziny, nie wiem jak to działało ale dzieci były małe, chodziłam do pracy i jeszcze miałam czs wolny, a teraz czas przecieka mi między palcami

Jolka, bo teraz bardziej cenisz czas wolny i nigdzie się nie spieszysz....każdy wiek ma swoje prawa
GorAna 19:46, 14 sty 2015

Bogdzia napisał(a)
Faktycznie z Ciebie pracus jak juz nowe dzieło chcesz wykonac. Pamiętaj ze zaraz wiosna i sporo pracy będzie.Pozdrówka.

Bogdzia, masz rację....wyszłam dzisiaj do ogrodu i znalazłam wychodzące tulipanki, krokusy, a jeden krokusik już pokazał pąka....jutro obfocę, bom dzisiaj była zajęta.....ale może chociaż kilka krzyżyków zrobię....rece mnie świerzbią, a kanwa jeszcze nie dotarła.....może jutro
BASIA8 21:45, 14 sty 2015

Aneczko u Nas lepiej - jeszcze mamy syrop i wapno na 7 dni - musimy się nadal oklepywać bo jeszcze furgotki są w nosku i gardle, ale osłuchowo jest ok - może już zła passa Nas opuści
U Nas w ogródeczku wychodzą irysy - lilaki, forsycja pąki puszczają - nieźle się dzieje.
Buziaki.
Dzidka 22:13, 14 sty 2015

GorAna napisał(a)
Pokażę Wam moje dzieło

tak wygląda na zdjęciu

Doprawdy brakuje słów, by wyrazić podziw.
Anabell 23:37, 14 sty 2015

Aniu! ale mam nosa weszłam na wątek szukać Twoich robóteka tu cudowne dzieło podziw i gratulacje

Oprawisz za szkłem? Pytam bo mam gobelin o dużych i małych wymiarach w ramie za szkłem.