Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 10:56, 20 cze 2013

reni napisał(a)
Róże cudne

Dziekuje Ci Reni Pospaceruje u Ciebie w te upalny dzien
danuta_szwajcer 10:57, 20 cze 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Danusiu...ale masz piękne róże

Dziekuje Ci Gabrysiu i jak tam dajesz rade w te upały i duchoty straszne?
danuta_szwajcer 11:00, 20 cze 2013

gierczusia napisał(a)
Danuś .. Noo takie pikne różyczki

Elu pikne i prawie u kazdego teraz chociaz czytam, że Ania nie ma? Ale nadrobi Pogoda im sprzyja poki co bo lubia słonko ale tez szybciej przekwitają oby tylko grady i burze nas omijały
danuta_szwajcer 11:06, 20 cze 2013

Ewelinko no niestety szaleje ta pogoda u mnie juz tez trawa do koszenia ale wole tego teraz nie robic bo zaraz będzie w taki upał siano a nie trawnik no i sił nie ma w taką pogode.
Aniu koniecznie musisz nadrobic z różami wiesz, te roze co posadziłam przed tymi ulewami to tez mi ze trzy nic nie rosną. Zima dla róż była łaskawa w tym roku. już mi tez nornice zjadły iles róż i wymroziło i mszyce i plamistośc ale nie wyobrażam sobie ogrodu bez róż. Ale jak widac u mnie grad im nie dał rady A inne kwiaty poniszczył bardzo.
Maria667 12:14, 20 cze 2013

Daniusiu!
Widzę, że róże teraz u Ciebie królują Mszyce ich nie atakują?
U mnie coś tam jest, ale bez szału, bywało gorzej.
Za to komarów mam niezliczone ilości Tak żle było tylko po powodzi...
Pozdrawiam.
jotka 13:00, 20 cze 2013

Róże piękne Chciałoby się cieszyć nimi jak najdłużej, ale przy tym upale zapewne szybko przekwitną ...

Codziennie obcinam u siebie te które już po prezentacji, ale na szczęście pąków jeszcze sporo
Kindzia 13:26, 20 cze 2013

Danusiu Tobie też nornice róże zeżarły??? Jak o tym mówiłam, to patrzyli na mnie z niedowierzaniem... Bo co mogło je tak do trzona korzenia obeżreć???!!! I dziury zaraz obok nornicowe były

Jakoś musimy te piekielne upały przetrwać...
eda 14:20, 20 cze 2013

Witaj Danusiu zaglądnęłam do ciebie pięknie róże ci kwitną i pachną aż u mnie szkoda tylko że szybko przekwitają Lenka u nas robi z nimi porządek a te dla ciebie zanim opadną
danuta_szwajcer 16:35, 20 cze 2013

Maria667 napisał(a)
Daniusiu!
Widzę, że róże teraz u Ciebie królują Mszyce ich nie atakują?
U mnie coś tam jest, ale bez szału, bywało gorzej.
Za to komarów mam niezliczone ilości Tak żle było tylko po powodzi...
Pozdrawiam.

Słonce im Marysiu sprzyja ale za to szybko beda przekwitac i oby burza je nie zniszczyla. Mszyce na jednych mniej a drugich bardziej ale walcze z nimi.U nas komary sa jak zawsze, plagi nie ma ufff ale za to mrowisk duzo.
danuta_szwajcer 16:37, 20 cze 2013

jotka napisał(a)
Róże piękne Chciałoby się cieszyć nimi jak najdłużej, ale przy tym upale zapewne szybko przekwitną ...

Codziennie obcinam u siebie te które już po prezentacji, ale na szczęście pąków jeszcze sporo

Tez Jolu obcinam chociaz nie wszystkie szybko opadaja te zolte najszybciej a okrywowe dopiero rozkwitaja tak jak i pnace niektore.