Elu pikne i prawie u kazdego teraz chociaz czytam, że Ania nie ma? Ale nadrobi Pogoda im sprzyja poki co bo lubia słonko ale tez szybciej przekwitają oby tylko grady i burze nas omijały
Ewelinko no niestety szaleje ta pogoda u mnie juz tez trawa do koszenia ale wole tego teraz nie robic bo zaraz będzie w taki upał siano a nie trawnik no i sił nie ma w taką pogode. Aniu koniecznie musisz nadrobic z różami wiesz, te roze co posadziłam przed tymi ulewami to tez mi ze trzy nic nie rosną. Zima dla róż była łaskawa w tym roku. już mi tez nornice zjadły iles róż i wymroziło i mszyce i plamistośc ale nie wyobrażam sobie ogrodu bez róż. Ale jak widac u mnie grad im nie dał rady A inne kwiaty poniszczył bardzo.
Daniusiu!
Widzę, że róże teraz u Ciebie królują Mszyce ich nie atakują?
U mnie coś tam jest, ale bez szału, bywało gorzej.
Za to komarów mam niezliczone ilości Tak żle było tylko po powodzi...
Pozdrawiam.
Danusiu Tobie też nornice róże zeżarły??? Jak o tym mówiłam, to patrzyli na mnie z niedowierzaniem... Bo co mogło je tak do trzona korzenia obeżreć???!!! I dziury zaraz obok nornicowe były
Witaj Danusiu zaglądnęłam do ciebie pięknie róże ci kwitną i pachną aż u mnie szkoda tylko że szybko przekwitają Lenka u nas robi z nimi porządek a te dla ciebie zanim opadną
Słonce im Marysiu sprzyja ale za to szybko beda przekwitac i oby burza je nie zniszczyla. Mszyce na jednych mniej a drugich bardziej ale walcze z nimi.U nas komary sa jak zawsze, plagi nie ma ufff ale za to mrowisk duzo.