Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 21:39, 19 cze 2013

Haniu to co sie dzieje z pogoda to przeraża i staram sie cieszyc kazdą chwilą i nacieszyc oko barwami obecnie w ogrodzie
Bożenko roze najmniej ucierpiały wiec ciesze sie nimi kazdego dnia
Elu ciesze sie, ze Ci sie podobaja i pieknie pachną co niektore
Jolu teraz taki czas rozany i gdzie sie nie spojrzy to piekne roze
Grażynko chyba nie, bo troche inna jest jak poczytałam
Kasiu lilie dostały po hortensjach najbardziej tym gradem i duzo kwiatow jest uszkodzonych niestety
Ewus wszystkie kupowałam na bazarze i do tej pory moja wiedza na temat roz była znikoma i dlatego tez nie znam nazw ale teraz duzo poczytałam na Ogrodowisku i juz staram sie zapamietac nazwy ale chetnie skorzystam z tej wysylkowej co piszesz.
Aniu na poczatku to mi sie wydawalo, ze prawie wszystko ale jak uporzadkowalam i przy tej ilosci roslin to zawsze cos zostanie. Roze najmniej ucierpialy. Masz racje , ze bialy najtrudnijszy do zdjec
danuta_szwajcer 21:42, 19 cze 2013

Marta7 21:43, 19 cze 2013

Danusia spacer Twoimi ścieżkami ogrodowymi to sama przyjemność-a przedewszystkim romantyczne chwile usłane pięknymi różami .Mam nadzieję że burza tylko trochę postraszyła.....,u nas jak narazie spokój czego i Wam życzę
danuta_szwajcer 21:45, 19 cze 2013

Marta7 21:45, 19 cze 2013

Danusia liczyłaś może ile masz róż? Co jedna to ładniejsza.
danuta_szwajcer 21:49, 19 cze 2013

Wiesz co Martuś w tym momencie to samo pomyslalam zastanawiam sie sama ile ja ich mam A jeszcze nie wszystkie kwitna Musze je policzyc
Welka 21:52, 19 cze 2013

danuta_szwajcer napisał(a)

Ewelinko grad zniszczył ok.50% wiec jezeli nie będzie następnego gradu to coś będzie. Probnozy są niezbyt a teraz to już należy wszystkiego się obawiac ale nic nie poradzimy.

Dobrze, że chociaż połowa została, ale faktycznie z pogoda w tym roku różnie, u Was długo były deszcze, u mnie upały, że trawę popaliło miejscami, ale nic nie poradzimy.
Trzymaj się
Pozdrawiam
gierczusia 09:04, 20 cze 2013

Danuś .. Noo takie pikne różyczki
gierczusia 09:06, 20 cze 2013

Nie wiedziałam ,że biały jest najgorszy do fotografowania ... Hmmm..

Kurczę ,, człek się ciągle czegoś nowego dowiaduje .. I za to Was koffam
anna_g 10:14, 20 cze 2013

Danusiu - ja też mam zaleglości wszędzie... nie nadążam za szalejącymi wątkami Cieszę się że słyszysz to najwazniejsze, i już nie choruj... po prostu powiedz, "nie choruję!!!! i koniec" I nie choruj...
Oglądam te Twoje różyczki i tak se myślę, że nie wiem dlaczego ja do tej pory nie mialam żadnej (no wiem wstyd jak fiks a teraz mam tylko jedną którą wsadzilam w tym roku i jak wsadziłam tak jest - co prawda nie zginęla ale i nie urosła ani o cm - że nie wspomnę już o jakimkolwiek kwitnieniu....
Piekne są róże - jakos tak mam tylko "zakodowane" że trudne - bo kiedyś tam dawno temu mialam i ciągle mi chorowaly.
Danusiu - muszę ci powiedzieć, że ze wszystkich lilii które posadzilam w sumie nie wyszła tylko 1 Strasznie dużo czasu im to zajęło, ale powychodziły... nawet jeszcze w tym tygodniu jedna wylazła - może nie zakwitnie ale wiem że żyje
Pozdrawiam Danusiu gorąco i wszystkiego dobrego