danuta_szwajcer
21:39, 19 cze 2013
Haniu to co sie dzieje z pogoda to przeraża i staram sie cieszyc kazdą chwilą i nacieszyc oko barwami obecnie w ogrodzie
Bożenko roze najmniej ucierpiały wiec ciesze sie nimi kazdego dnia
Elu ciesze sie, ze Ci sie podobaja i pieknie pachną co niektore
Jolu teraz taki czas rozany i gdzie sie nie spojrzy to piekne roze
Grażynko chyba nie, bo troche inna jest jak poczytałam
Kasiu lilie dostały po hortensjach najbardziej tym gradem i duzo kwiatow jest uszkodzonych niestety
Ewus wszystkie kupowałam na bazarze i do tej pory moja wiedza na temat roz była znikoma i dlatego tez nie znam nazw ale teraz duzo poczytałam na Ogrodowisku i juz staram sie zapamietac nazwy ale chetnie skorzystam z tej wysylkowej co piszesz.
Aniu na poczatku to mi sie wydawalo, ze prawie wszystko ale jak uporzadkowalam i przy tej ilosci roslin to zawsze cos zostanie. Roze najmniej ucierpialy. Masz racje , ze bialy najtrudnijszy do zdjec
Bożenko roze najmniej ucierpiały wiec ciesze sie nimi kazdego dnia
Elu ciesze sie, ze Ci sie podobaja i pieknie pachną co niektore

Jolu teraz taki czas rozany i gdzie sie nie spojrzy to piekne roze

Grażynko chyba nie, bo troche inna jest jak poczytałam
Kasiu lilie dostały po hortensjach najbardziej tym gradem i duzo kwiatow jest uszkodzonych niestety
Ewus wszystkie kupowałam na bazarze i do tej pory moja wiedza na temat roz była znikoma i dlatego tez nie znam nazw ale teraz duzo poczytałam na Ogrodowisku i juz staram sie zapamietac nazwy ale chetnie skorzystam z tej wysylkowej co piszesz.
Aniu na poczatku to mi sie wydawalo, ze prawie wszystko ale jak uporzadkowalam i przy tej ilosci roslin to zawsze cos zostanie. Roze najmniej ucierpialy. Masz racje , ze bialy najtrudnijszy do zdjec