Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 21:44, 13 lip 2013

anna_g napisał(a)
Pozdrawiam Danusiu... deszczowo... ale cieplutko. Ten deszcz w tym roku to jakiś "uczarowany"... Cały dzień pada, i pada, i pada... choć dzisiaj to mi nie przeszkadzało bo sprzątałam po remoncie - ufff prawie koniec jeszcze tylko muszą mi kuchnię zamontować całą no i oczywiście wszystko posprzątać czyli to jeszcze zejdzie, ale największe "babractwo" już za mną
Bylaś na wystawie lilii? To musi być piękna wystawa

Aniu u nas tez padalo, noi na wystawie nie bylam, bo mi sie wszystko pomieszalo i dopiero Dzidka mnie uswiadomiła, ze to teraz a my bylismy juz umowieni na impreze co prawda grilowa no ale gril byl na tarasie a my w domku, teraz wrocilismy o i troche miałam relaksu po wczorajszym dniu sie przydało.To sie dzis napracowalas ale chociaz to juz koncowka to widac efekt zapewne i teraz bedziesz miała ładnie Jutro rozbija mi sie kolejne nowe lilie i to chyba te co lubie najbardziej i pachnace.No i wystawe to mam u siebie NIe wiem czy jutro sie wybiore co mi dzien przyniesie.
danuta_szwajcer 21:52, 13 lip 2013

Aniu tez mam klopot z nazwami i moze kiedys hihihi jak juz bede miała czas
Kasiu no pech z ta pogoda bo leje i leje
Celinko deszcz nawet nic nie poniszczyl ale slimakow o zgrozo, jutro musze niebieski proszek...
Agnieszko białe są cudne, jak bedziesz na wystawie to pochwal sie jak bylo bo nie wiem czy uda mi sie jutro wyrwac, dzis bylam na imprezie wiec tez nie mialam jak. Kiedys bylam rozczarowana wystawa wiec ciekawa jestes wrazeń
Bozenko u mnie tez slaba i jeszcze klopot bo sadze w donicach przed nornicami ale urok tych kwiatow mnie zachwyca
danuta_szwajcer 13:26, 14 lip 2013

lilie, liliowce, dalie, pysznogłowka, kwitnaca trawa, pąki kwiatów werbeny patagońskiej, hortensja, białe floksy
danuta_szwajcer 13:30, 14 lip 2013

reni 13:35, 14 lip 2013

Uciebie jak zwykle pięknie i kolorowo,pozdrawiam
danuta_szwajcer 19:52, 14 lip 2013

AgnieszkaW 20:19, 14 lip 2013

Lilie zachwycają, ale czy ja dobrze Danusiu widzę - rozplenica ci już kwitnie?
danuta_szwajcer 20:36, 14 lip 2013

Agnieszko dobrze widzisz Ale to moja pierwsza kupiona niedawno wie chyba dlatego
Urszulla 21:04, 14 lip 2013

Danusiu, wpadam i co widzę
miałaś czas po ogrodzie pochodzić,
na trawki nabierasz ochoty
więc ogrodowiskowo się już zaszczepiłaś
a rozplenice potrafią dać popis jak mają dobrą ziemię i wilgoć
u mnie niestety się nie przyjęły zeszłoroczne.....i wymarzły
Milka 12:37, 15 lip 2013

Bogactwo masz u siebie, jak ja lubię tę porę ale już coś rankiem czuć zmianę, ojej, jak to leci szybko, a człek jeszcze sie nie nacieszył