Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

mira 21:56, 24 wrz 2013

no to mi raźniej - kupuję a potem latam i przymiarki przez 2 miesiące - a dziś kupiłam jasnotę i już mierzenie było ale kiedy wyjdę do ogrodu nie wiem

pozdrawiam
EPODLAS 22:28, 24 wrz 2013

Miro, życzę ci żebyś w końcu więcej czasu znalazła dla swojego ogrodu. Zakupy imonujące, a ścieżkę jak będzie gotowa to pokaż. U mnie też się robi, pokażę efekt końcowy.
danuta_szwajcer 08:40, 25 wrz 2013

Ewuś dziękuje, że wpadłas Widziałam U Ciebie również trawki i pięknie Ci wszystko rośnie
Mira no tak to już mamy widać i zapewne tak już nam zostanie tak jak dosadzanie i przesadzanie Ale to sama przyjemność
Bożenko jak zdąze z tym wszystkim co sobie wymyśliłam to pokaże, póki co pogoda nam nie sprzyja. Zapowiadają słoneczko w koncu na które czekam z utesknieniem Mam jeszcze tyle pracy w ogrodzie i tyle innych obowiązków bo i pielegniarką musze też być. Teraz zmykam bo obowiązki zawodowe wzywają Pozdrawiam i czekam na efekty Twojej pracy
Kindzia 08:52, 25 wrz 2013

Piękne sadzonki kupiłaś, jakie duże!!!
Są żurawki, które bez problemu dają radę na słońcu. U mnie z powodzeniem rośnie marmalade i fire chief, obydwie są piękne. Ładnie by wyglądała z nich obwódka

Pozdrawiam serdecznie
danuta_szwajcer 19:04, 25 wrz 2013

Kindzia napisał(a)
Piękne sadzonki kupiłaś, jakie duże!!!
Są żurawki, które bez problemu dają radę na słońcu. U mnie z powodzeniem rośnie marmalade i fire chief, obydwie są piękne. Ładnie by wyglądała z nich obwódka

Pozdrawiam serdecznie

Kasiu masz racje i też nad tym myśle, nawet mam te żurawki i są do rozsadzenia tylko czy jeszcze o tej porze mozna rozsadzac? Obawiam się tez, czy nie będzie tam za czerwonawo? Tak chodzę obok tego codziennie i widzę tam bardziej cos w jasno zielonym kolorze. Na targu dziś nie było pana co zawsze ma trawy i żurawki bo te trawy co proponuje Nebel to może i dobry pomysł.
GorAna 19:10, 25 wrz 2013

Zostawiam pozdrowienia
grazyna 11:56, 26 wrz 2013

Zakupy widziałam superowe, nowa robótka Danusiu Ściskam serdecznie
Kindzia 13:12, 26 wrz 2013

Marmoladka nie jest czerwoniasta przecież...myślę, że jeszcze można podzielić, zdążą się przyjąć przed zimą...
boguslawa_ma... 15:55, 26 wrz 2013

Danusiu zaglądam
Marta7 18:13, 26 wrz 2013

Danusia cieszę sie bardzo że jeszcze jesteś pelna werwy i zapału,śliczne będą te działeczki z trawkami,
żurawkami,chyba Twoj zapał i mnie się udziela....niech no tylko zaswieci sloneczko!
Pozdrawiam bardzo serdecznie i duuuużo słoneczka życzę