Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 20:57, 26 wrz 2013

Aniu pozdrawiam równiez i podziwiam nieustannie Twoje zdjęcia
Grażynko tylko codziennie pada i coraz zimniej mam nadzieje,że zdąże przez mrozami
Kasiu juz sama nie wiem co na te obwódki a jak dzis w koncu doatarł do szkolki to dwa liliowce wybrałam no zaczęła się taka ulewa,ze koniec z zakupow.
Bogusiu równiez pozdrawiam
Marta werwy to mi nie brakuje bo tak już mam Gorzej z czasem no i na te wszystkie stresy i problemy co mi się zwaliły to muszę odreagować chociaż twórczo i przjemnie w ogrodzie Mam nadzieję, że w koncu słonko zaswieci i szybko sie uporam z posadzeniem wszystkiego bo i tyle cebulowych mam jeszcze do sadzennia
danuta_szwajcer 22:12, 26 wrz 2013

Jeszcze jest kolorowo w ogrodzie
Kindzia 22:16, 26 wrz 2013

Danuś...pięknie i te ogniste cynie!!!
danuta_szwajcer 12:26, 28 wrz 2013

Kindzia napisał(a)
Danuś...pięknie i te ogniste cynie!!!
bold text

Kasiu wszystko jeszcze tak pieknie kwitnie ale cos zapowiadaja po niedzieli przymrozki no to bedzie koniec pięknych kwiatkow ale szkoda bo tyle pakow maja. Przyjęłam Twoja wersje z żurawkami bo w tych szkółach jak juz cos jest to znowu ilości nie mają no wiec posadziłam żrawki i zwsze mozna zmienic Do konca tylko nie jestem przekononana czy to sa te marmoladki Juz bylo za ciemno na zdjecia teraz ide sadzic cebulowe moze jutro uda mi sie zrobic.
Marta7 17:15, 28 wrz 2013

Danusia ale cudne zdjęcia! Bardzo lubię astry a u Ciebie są tak pięknie wkomponowane w ogródek,te białe bardzo mi się podobają-też mam ich duzo A te różowiutkie jakie urocze,a róże i cynie.......No pięknie jak zawsze!
Pozdrawiam
anna_g 19:58, 28 wrz 2013

Danusiu pięknie Ci jeszcze kwitnie... cudne zdjęcia - i te cynie z werbeną - śliczne... I czytam, że robótka w toku to dobrze, bo przecież to Cię odpręża i daje przyjemność...
Ja dzisiaj też kilka godzin sobie pracowałam w ogródku - pogoda nareszcie była ładna...
I Danusiu mam pytanko... bo ja - wykopałam te lilie co to je wiosną sadziłam.... no ne wiem czy ja to powinnam robić ale mnie nie pasowały miejsca w których były... no i na razie nie posadziłam i z powrotem - niektóre to same cebule (z korzeniami), niektóre mają jeszcze zielone badyle. Dałam do koszyka i chwilowo do garażu i... Danuś - jak mam z nimi teraz postępować... Proszę poradź, plisss, plisss, plissss Jakbyś mogła napisz u mnie - mniejszy tam ruch to szybciej znajdę
Buziaki Danusiu i dużo siły... i ciepłych dni, żebyś mogła jeszcze w ogrodzie przebywać
boguslawa_ma... 20:07, 28 wrz 2013

Nie wiem co doradzi Danusia ale ja jak lilie przesadzam to od razu daje na nowe miejsce,pare dni mogą poleżeć aż znajdziesz dla nich miejsce ,ale musisz to wsadzisz do ziemi.
danuta_szwajcer 21:01, 28 wrz 2013

Marta7 napisał(a)
Danusia ale cudne zdjęcia! Bardzo lubię astry a u Ciebie są tak pięknie wkomponowane w ogródek,te białe bardzo mi się podobają-też mam ich duzo A te różowiutkie jakie urocze,a róże i cynie.......No pięknie jak zawsze!
Pozdrawiam

Martuś bardzo lubie "Marcinki" i mam je we wszystkich kolorach ale te białe lubie najbardziej tylko u mnie wyrastają bardzo wysokie i sie od deszczu zawsze pokładają. W koncu piękna pogoda to i można cos popracować w ogrodzie a pracy jest, ze obawiam sie czy wszysyko przed zimą zdąże zrobic w tym roku.
danuta_szwajcer 21:05, 28 wrz 2013

anna_g napisał(a)
Danusiu pięknie Ci jeszcze kwitnie... cudne zdjęcia - i te cynie z werbeną - śliczne... I czytam, że robótka w toku to dobrze, bo przecież to Cię odpręża i daje przyjemność...
Ja dzisiaj też kilka godzin sobie pracowałam w ogródku - pogoda nareszcie była ładna...
I Danusiu mam pytanko... bo ja - wykopałam te lilie co to je wiosną sadziłam.... no ne wiem czy ja to powinnam robić ale mnie nie pasowały miejsca w których były... no i na razie nie posadziłam i z powrotem - niektóre to same cebule (z korzeniami), niektóre mają jeszcze zielone badyle. Dałam do koszyka i chwilowo do garażu i... Danuś - jak mam z nimi teraz postępować... Proszę poradź, plisss, plisss, plissss Jakbyś mogła napisz u mnie - mniejszy tam ruch to szybciej znajdę
Buziaki Danusiu i dużo siły... i ciepłych dni, żebyś mogła jeszcze w ogrodzie przebywać

Aniu cieszę się, że Ci się podoba a kwitnie jeszcze bardzo wszystko i jest pięknie kolorowo no i mam bardzo dużo winobluszczu i teraz mam w barwach już jesienny. Dziś w kkoncu posadziłam cebulowe i jeszcze moze cos dokupie ale pracy bardzo dużo jeszcze mam. W dodatku dziś musiam pójsc na rodzinne urodziny wiec z żalem musiałam zostawic prace ogrodowe. Co do lilii odpowiedziałam u Ciebie.
danuta_szwajcer 21:06, 28 wrz 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Nie wiem co doradzi Danusia ale ja jak lilie przesadzam to od razu daje na nowe miejsce,pare dni mogą poleżeć aż znajdziesz dla nich miejsce ,ale musisz to wsadzisz do ziemi.

No dokładnie tak Pozdrawiam