Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

eda 19:39, 12 lut 2014

Tak tak zdrowia naaaaajwięcej Najlepszego Danusiu

danuta_szwajcer 10:23, 13 lut 2014

irena_milek napisał(a)

Wybaczam
Najważniejsze, że wszystko sie udało
W marcu na 100% wykopię
Fajna ta wiosna, tak od razu nas rozpieszcza

Mam nadzieje, ze i tym razem uda mi sie pojechac ale niczego niestety nie moge planowac do przodu. Wiosna fajna ale od wczoraj mamy u nas zime Wiem, ze u Was dalej wiosna a u nas niespodziewanie nasypalo sniegu, dzis mroz i snieg i slonko
danuta_szwajcer 10:24, 13 lut 2014

eugenia_stefanska napisał(a)

No to Ci zazdroszczę tej ziemi ja robię wszystko żeby je zabarwić często z marnym skutkiem mam posadzone do ziemi specjalnie do hortensji używam nawozów zabarwiających na niebieski nawet udało mi się kupić ałun i podlewałam je niebieskie są tylko w pierwszym roku jak kupię a potem już tak ładnie się nie wybarwiają

No widzisz jak to bywa a ja bym chciał czerwone i różowe a u mnie tylko niebieskie i białe ale ciesza mnie bardzo zreszta jak każy kwiatek
danuta_szwajcer 10:25, 13 lut 2014

Agnieszka_B napisał(a)
Nadrabiam zaległości , dołaczam do życzeń i pozdrawiam baaaardzoooo !

Dziekuje bardzo, pozdrawiam no i mamy Agnieszko troche zimy
danuta_szwajcer 10:26, 13 lut 2014

FrancoPolo napisał(a)
Witam. Odwiedziłem po sąsiedzku Twój "Liliowy" ogród .Widać że lilie są twoją pasją. Ogród ładny ,zadbany i ciekawy. Gratuluję i życzę powodzenia w dalszej twórczej pracy. Pozdrawiam.

Dziekuje Ci bardzo Pozdrawiam
danuta_szwajcer 10:34, 13 lut 2014

Celina napisał(a)
Witaj Danusiu Musze nadgonić ,ale życzonka oczywiście składam

Witaj Celinko Musze tez u Ciebie nadrobic Dziekuje Ci i pozdrawiam serdecznie
danuta_szwajcer 10:37, 13 lut 2014

Marta7 napisał(a)
Danusia ja również dołączam się do wszystkich życzeń-oby Ci się spęłniły -jak najszybciej i trwały w swojej mocy przez wiele lat
Pozdrawiam serdecznie i ciekawa jestem jak Ci poszły zakupy przez internet

Martus bardzo Ci dziekuje No a co do zakupow hahaha to dalej jestem na etapie takim jakim była, wiesz u mnie urodzinki to zazwyczaj sa pare dni no wiec i czasu brak Nadrabiam ciagle zalegosci zawodowe no i moze w koncu mi sie uda. Poki co snieg mam niespodziewanie
anna_g 10:38, 13 lut 2014

Danusia - pozdrowiam tak na szybciutko i dobrego dnia życzę. U mnie mroźnie i słonecznie rano było - teraz nadal słonecznie ale widze przez okno że słoneczko bierze górę i już śnieg topi... Pewnie bedzie chlapa ale póki co jest piękny dzień i Tobie też takiego życzę.
Danusia - a wysiewałaś już coś wczesnego? Wiem, wiem że jeszcze czas na większość wysiewów - ale ja już z kobeą nie wytrzymałam, Choć w tym roku jeszcze tylko pomidorki i kremowe aksamitki - prezent od cioci Gosi
danuta_szwajcer 10:40, 13 lut 2014

EPODLAS napisał(a)
Danusiu, jak tam nastrój przedwiosenny. U mnie cały czas prawie wiosna. Aż boję się myśleć, oby nie przyszedł mróz, bo śniegu już nie ma. Za dwa tygodnie jadę na działkę. Mam nadzieję że wszystko będzie ok.

Nastroj u mnie bardzo dobrze i pozytywne myslenie Glowa boli od pomyslow. U mnie snieg od wczoraj pierwszy tej zimy) W koncu nawet łopatedo odsniezania musiałm wyjąc Dzis piekne slonko Dnia przybywa, ptaszki spiewają no i mysle o przycieciu jabloni, bo zeszlej zimy nie zrobilam bo ciagle chora byłam. Pozdrawiam serdecznie
danuta_szwajcer 10:42, 13 lut 2014

mira napisał(a)
przegapiłam jakąś uroczystość - ale jeszcze czas coby przesłać serdeczności i moc życzeń zdrowia

Dziekuje Ci bardzo i jakie energetyczne piękne tulipanki JUz za niedlugo i w ogrodach beda Pozdrawiam