Mam nadzieje, ze i tym razem uda mi sie pojechac ale niczego niestety nie moge planowac do przodu. Wiosna fajna ale od wczoraj mamy u nas zime Wiem, ze u Was dalej wiosna a u nas niespodziewanie nasypalo sniegu, dzis mroz i snieg i slonko
Martus bardzo Ci dziekuje No a co do zakupow hahaha to dalej jestem na etapie takim jakim była, wiesz u mnie urodzinki to zazwyczaj sa pare dni no wiec i czasu brak Nadrabiam ciagle zalegosci zawodowe no i moze w koncu mi sie uda. Poki co snieg mam niespodziewanie
Danusia - pozdrowiam tak na szybciutko i dobrego dnia życzę. U mnie mroźnie i słonecznie rano było - teraz nadal słonecznie ale widze przez okno że słoneczko bierze górę i już śnieg topi... Pewnie bedzie chlapa ale póki co jest piękny dzień i Tobie też takiego życzę.
Danusia - a wysiewałaś już coś wczesnego? Wiem, wiem że jeszcze czas na większość wysiewów - ale ja już z kobeą nie wytrzymałam, Choć w tym roku jeszcze tylko pomidorki i kremowe aksamitki - prezent od cioci Gosi
Nastroj u mnie bardzo dobrze i pozytywne myslenie Glowa boli od pomyslow. U mnie snieg od wczoraj pierwszy tej zimy) W koncu nawet łopatedo odsniezania musiałm wyjąc Dzis piekne slonko Dnia przybywa, ptaszki spiewają no i mysle o przycieciu jabloni, bo zeszlej zimy nie zrobilam bo ciagle chora byłam. Pozdrawiam serdecznie