Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 10:43, 13 lut 2014

eda napisał(a)
Tak tak zdrowia naaaaajwięcej Najlepszego Danusiu

Dziekuje Ci bardzo Rozyczka piekna Jestem na etapie wybieranie roz do ogrodu i juz mam totalny mętlik ale dzieki pięknej stronie Ani o rozach mysle, ze w koncu uda mi się coś wybrać) Pozdrawiam
danuta_szwajcer 10:52, 13 lut 2014

anna_g napisał(a)
Danusia - pozdrowiam tak na szybciutko i dobrego dnia życzę. U mnie mroźnie i słonecznie rano było - teraz nadal słonecznie ale widze przez okno że słoneczko bierze górę i już śnieg topi... Pewnie bedzie chlapa ale póki co jest piękny dzień i Tobie też takiego życzę.
Danusia - a wysiewałaś już coś wczesnego? Wiem, wiem że jeszcze czas na większość wysiewów - ale ja już z kobeą nie wytrzymałam, Choć w tym roku jeszcze tylko pomidorki i kremowe aksamitki - prezent od cioci Gosi

Aniu u mnie taka sama pogoda jak u Ciebie, wczoraj aż strach było jezdzic bo tak sniegiem sypało i mglisto bylo bardzo a dzis przymroziło i od rana piękne słonko, ze az chce się życ, pomimo ze od rana smutne wiadomosci, ze moje dzieci we Wroclawiu dopadł jakis paskudny wirus i wszyscy chorzy i boje się by znowu synowej do szpitala nie zabrali, ale to slonko powoduje, ze mysle pozytywnie Co do wysiewu Aniu to jeszcze nic nie mam, imprezowałam teraz cały czas urodzinowo bo u mnie tak zawsze, ze przez pare dni Ale tylko chce werbene i aksamitki. Nie umie z nasion pomidorow wychodowac bo nigdy tego nie robiłam. Planuje w tym roku posadzic pomidory ale chyba kupie sadzonki na targu.
Urszulla 16:03, 13 lut 2014

Danusiu pozdrawiam i czytam
Polecam Ci pomidorki z www.pomidorlandia.pl
Nasionka 100% wschód, w zeszłym roku pierwszy raz hodowałam sama i wszystko było super (oprócz papryki)

zostawiam linka na zachętę (stronę wcześniej jest opis krótki jak robiłam to z precyzją chirurga)
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2065-blaski-i-cienie-nowego-zycia?page=249
anna_g 09:47, 14 lut 2014

danuta_szwajcer napisał(a)

Nie umie z nasion pomidorow wychodowac bo nigdy tego nie robiłam. Planuje w tym roku posadzic pomidory ale chyba kupie sadzonki na targu.

Danuś jak nie robiłaś to skąd wiesz, że nie umiesz Nie da się nie umieć Ja to zrobiłam pierwszy raz w zeszłym roku, obdzieliłam rodziców i szwagierkę i super wyszły - nie ma co zepsuć tyle, że miejsce zajmują. Co prawda moje pomidory głównie były zielone ale to już nie wina krzaczka tylko miejsca posadzenia. U moich rodziców w słonecznym miejscu były super.
anna_g 09:48, 14 lut 2014

I bardzo, ale to bardzo dziękuję za wpisik u mnie
ewsyg 13:15, 14 lut 2014

Pozdrawiam walentynkowo
Maria667 13:53, 14 lut 2014

Pozdrowienia zostawiam.
Agania 13:55, 14 lut 2014

Wpadam buziaczki zostawiam
kitek81 17:42, 14 lut 2014

najlepszego na Walentynki
danuta_szwajcer 17:14, 15 lut 2014

Urszulla napisał(a)
Danusiu pozdrawiam i czytam
Polecam Ci pomidorki z www.pomidorlandia.pl
Nasionka 100% wschód, w zeszłym roku pierwszy raz hodowałam sama i wszystko było super (oprócz papryki)

zostawiam linka na zachętę (stronę wcześniej jest opis krótki jak robiłam to z precyzją chirurga)
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2065-blaski-i-cienie-nowego-zycia?page=249
ego
Zacheta jest duza ale no niewiem czy dam rade Wiosna wiosna u nas