Dziekuje Ci bardzo Rozyczka piekna Jestem na etapie wybieranie roz do ogrodu i juz mam totalny mętlik ale dzieki pięknej stronie Ani o rozach mysle, ze w koncu uda mi się coś wybrać) Pozdrawiam
Aniu u mnie taka sama pogoda jak u Ciebie, wczoraj aż strach było jezdzic bo tak sniegiem sypało i mglisto bylo bardzo a dzis przymroziło i od rana piękne słonko, ze az chce się życ, pomimo ze od rana smutne wiadomosci, ze moje dzieci we Wroclawiu dopadł jakis paskudny wirus i wszyscy chorzy i boje się by znowu synowej do szpitala nie zabrali, ale to slonko powoduje, ze mysle pozytywnie Co do wysiewu Aniu to jeszcze nic nie mam, imprezowałam teraz cały czas urodzinowo bo u mnie tak zawsze, ze przez pare dni Ale tylko chce werbene i aksamitki. Nie umie z nasion pomidorow wychodowac bo nigdy tego nie robiłam. Planuje w tym roku posadzic pomidory ale chyba kupie sadzonki na targu.
Danusiu pozdrawiam i czytam
Polecam Ci pomidorki z www.pomidorlandia.pl
Nasionka 100% wschód, w zeszłym roku pierwszy raz hodowałam sama i wszystko było super (oprócz papryki)
Danuś jak nie robiłaś to skąd wiesz, że nie umiesz Nie da się nie umieć Ja to zrobiłam pierwszy raz w zeszłym roku, obdzieliłam rodziców i szwagierkę i super wyszły - nie ma co zepsuć tyle, że miejsce zajmują. Co prawda moje pomidory głównie były zielone ale to już nie wina krzaczka tylko miejsca posadzenia. U moich rodziców w słonecznym miejscu były super.