Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Marta7 22:56, 06 maj 2014

Danusia jak ślicznie u Ciebie,a ta glicynia...! Jak Ty ją uchowałaś? Jaka to odmiana? Czy co roku Ci kwitnie? Okrywasz ją?
Pozdrawiam serdecznie i ogromne gratulacje babciuniu
AgnieszkaW 23:07, 06 maj 2014

Ślicznie Danusiu w Twoim ogrodzie
Marta7 21:07, 07 maj 2014

Pozdrowionka
Kindzia 11:33, 08 maj 2014

Danuśka...ile cudowności u Ciebie!!! Cudnie!!!

Pozdrówka
danuta_szwajcer 15:06, 14 maj 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Danusiu jak zwykle pięknie u ciebie

Bogusiu rowniez pozdrawiam z deszczowego bardzo Rybnika
danuta_szwajcer 15:10, 14 maj 2014

Agania napisał(a)
Danisu Bakopoa urocza, w sam raz do mojego ogrodu...........u ciebie juz tak kolorowo, a co dopiero będzie później

moje chabry jeszcze w pąkach

Odpisuje juz po czasie bo bylam na wyjezdzie, ale u mnie wszystko w tym roku szybciej kwitnie i nie pamietam zeby kiedykolwiek z koncem kwietnia tak ogrod wyglądal, teraz po tych deszczach dopiero bedzie wybujałe wszystko. Woda byla potrzebna ale czemu zaraz w takich ilosciach? Pozdrawiam serdecznie, wybierałam sie do Pisarzowic i miałm nadzieje Cie poznac ale probnozy sa na sobote beznadziejnie i wszystko tam raczej bedzie podtopione
danuta_szwajcer 15:15, 14 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
A ja próbuję być tam gdzie chcę, a gdzie dawno mnie nie było..... i super, że zajrzałam, bo widoczki takie jak lubię.. i kolory i różnorodność..... tak, to tygryski lubią najbardziej.
I gratki Babciu

Bożykwat .. cudny moje zastrajkowały, to chocia u Ciebie popatrzę, a obiele posadziłam, ale jeszcze mikrusia.... ale kwitnie

Ciesze sie Aniu, ze Ci sie moj kolorowy misz-masz podoba, tez taki lubie bo w koncu sama go stworzyłam no i tak dosadzam, dosadzam Bozykwiat posadziłm w zaciszne miejsce i mam nadzieje, ze za rok zakwitnie bo naprawde ma wyjatkowo piękne kwiatki. Obiela tez u mnie maciupka jeszcze i jakas wiotka ale kwiatow duzo Za gratki dziekuje wlasnie dlatego mnie tutaj nie było bo pojechałam w koncu zobaczyc kruszynkę) Juz duza bo prawie 5kg Radosc ogromna a teraz tesknota do nastepnego...Pozdrawiam
danuta_szwajcer 15:16, 14 maj 2014

kitek81 napisał(a)

ŚLICZNE!
pozdrawiam serdecznie

Dziekuje i ciesze sie, ze Ci sie podoba Pozdrawiam
danuta_szwajcer 15:18, 14 maj 2014

mira napisał(a)
Co to jest ten pierwszy po prawej / Medea czy coś ?/ jak oceniasz ?

pooglądałam pospacerowałam piękny relaks no i naprawdę liliowo i kolorowo ślicznie

pozdrawiam

Pierwszy po prawej to Boży Kwiat, a liliowo to raczej w tym roku bedzie ale pod wzgeledm kolorow a nie lilii bo niestety mam ich połowe mniej, chyba jednak mrozy to bez sniegu im zaszkodzily bo innego wyjasnienia nie mam. Pozdrawiam serdecznie
danuta_szwajcer 15:22, 14 maj 2014

Urszulla napisał(a)
Masz pod glicynią fotelik

Ula no miałm do tej pory stare fotele pod nią bo to z tyłu domu ale w koncu wywiezli gabaryty Z uwagi na to, ze to mam w takim ustronnym miejscu bo moj M specjalna kratownice spawał to nawet nie wiedziałm, ze ona tak cudnie pachnie ale dzieki TObie juz teraz wiem) Poszlam i sprawdziłam Rosnie jak szalona juz mamy ja na dachu warsztatu.