Danusia jak ślicznie u Ciebie,a ta glicynia...! Jak Ty ją uchowałaś? Jaka to odmiana? Czy co roku Ci kwitnie? Okrywasz ją?
Pozdrawiam serdecznie i ogromne gratulacje babciuniu
Odpisuje juz po czasie bo bylam na wyjezdzie, ale u mnie wszystko w tym roku szybciej kwitnie i nie pamietam zeby kiedykolwiek z koncem kwietnia tak ogrod wyglądal, teraz po tych deszczach dopiero bedzie wybujałe wszystko. Woda byla potrzebna ale czemu zaraz w takich ilosciach? Pozdrawiam serdecznie, wybierałam sie do Pisarzowic i miałm nadzieje Cie poznac ale probnozy sa na sobote beznadziejnie i wszystko tam raczej bedzie podtopione
Ciesze sie Aniu, ze Ci sie moj kolorowy misz-masz podoba, tez taki lubie bo w koncu sama go stworzyłam no i tak dosadzam, dosadzam Bozykwiat posadziłm w zaciszne miejsce i mam nadzieje, ze za rok zakwitnie bo naprawde ma wyjatkowo piękne kwiatki. Obiela tez u mnie maciupka jeszcze i jakas wiotka ale kwiatow duzo Za gratki dziekuje wlasnie dlatego mnie tutaj nie było bo pojechałam w koncu zobaczyc kruszynkę) Juz duza bo prawie 5kg Radosc ogromna a teraz tesknota do nastepnego...Pozdrawiam
Pierwszy po prawej to Boży Kwiat, a liliowo to raczej w tym roku bedzie ale pod wzgeledm kolorow a nie lilii bo niestety mam ich połowe mniej, chyba jednak mrozy to bez sniegu im zaszkodzily bo innego wyjasnienia nie mam. Pozdrawiam serdecznie
Ula no miałm do tej pory stare fotele pod nią bo to z tyłu domu ale w koncu wywiezli gabaryty Z uwagi na to, ze to mam w takim ustronnym miejscu bo moj M specjalna kratownice spawał to nawet nie wiedziałm, ze ona tak cudnie pachnie ale dzieki TObie juz teraz wiem) Poszlam i sprawdziłam Rosnie jak szalona juz mamy ja na dachu warsztatu.