Ula bardzo Ci dziekuje)Tam jest przecinek, obcimam jak przekwitnie i to ciacham gałeziami bo tyle kwiatow, zreszta te galezie w wiekszosci obsychaja i moze dlatego tyle nowych przyrostow maja zawsze i na nich beda za rok kwiaty jak nie wymarznie. Mam tez posadzona Alohe i ma pąki powinna zakwitnac jak przyjedziecie, ciekawa jestem, jest jeszcze malutka ale fajnie rosnie wiec za rok powinna byc juz pnąca roza Za piekna rozyczke dziekuje) zaraz dam zdjecia) Pieknie mi lawenda zakwitla.
Bardzo chętnie bym do Ciebie zawitała, bo ogród masz piękny i taki jaki lubię najbardziej, ostatnio trochę częściej tu bywam abyście o mnie nie zapomnieli
Zabiegana jestem okrutnie W piątek wyjeżdżam na tydzień, a potem to już wnusie na wakacje się zjeżdżają Będzie się działo
Pozdrawiam gorąco.
Kwitna gożdziki, ostrozki, przetacznik o którym tak marzyłam i mus zdobyc jeszcze inne bo jest piękny, szałwie, lawendy no i jarzmianka od Eli tak pięknie juz zakwitła i patrze codziennie kiedy zakwitną jarzmianki od Bogusi, to tez były moje wymarzone byliny no i zagosciły i u mnie
To milego odpoczynku Ci zycze Elu, a wnusi ile i w jakim wieku? Tez jestem tak zalatana ale to chyba takie czasy, koniecznie Elu musisz kiedys do mnie wpasc, umowimy sie Pozdrawiam serdecznie
Nie wiem o ktorej pergoli myslisz, tak bardzo duzo kwiatow fioletowych to róża bo na jednym zdjeciu jest tez ciemno-fioletowy powojnik a na jeszcze innej fuksje