Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Kindzia 10:08, 25 cze 2014

Danusia zalatana....

danuta_szwajcer 17:36, 25 cze 2014

Kindzia napisał(a)
Danuś same moje ulubienice pokazujesz...róże, lilie...cudne!

Teraz domu opustoszał, znowu się musisz przyzwyczaić, dobrze, że chociaż Kropka jest

Pozdrawiam serdecznie Danusiu

Kasiu trudno jest sie przyzwyczaic a Kropka to diablica okropna
Lilie to ja mam kiepskie w tym roku i mus zakupic na wiosne bede sadzic bo nie wyobrazam sobie ogrodu bez nich. Mam plagę nornic, slimakow i innych nie powiem co Pozdrawiam Kasiu serdecznie Twoj ogrod taki wymuskany zupelnie inny od mojego, masz taki porzadek
danuta_szwajcer 17:39, 25 cze 2014

Milka napisał(a)
Normalnie szał kolorów, że tak szybko lilie u ciebie, moje się ociągają
i widzę, że gość malutki był, jak wyjechała, smutno, ale pewnie w odwiedziny się wybierzesz...nadal nie pada, zgroza! deszcz, to deszcz..
pozdrawiam Danusiu

Irenko dwie malutkie były i to dlugo, nacieszyłam sie No i znowu do nastepnego razu. Poki co nie wybieram się bo z mamą coraz gorzej to mi nikt nie zostanie na dłuzej ale jak sie polepszy to zaraz sie wybiore U Ciebie juz pieknie lilie kwitną i liliowce u mnie jeszcze liliowce w pąkach i tez deszczu brak im, dzis popadalo tyle co wcale. Pozdrawiam
danuta_szwajcer 17:41, 25 cze 2014

eliza3 napisał(a)
Danusiu, pięknie u Ciebie i kolorowo, jak w raju.
Ja tu zostaję...

No koniecznie musisz i do mnie zawitac, troche Cie nie było wiec nie wysłałm zaproszenia a szkoda Mus nadrobic. Masz w koncu blisko Pozdrawiam serdecznie
danuta_szwajcer 17:43, 25 cze 2014

Marta7 napisał(a)
Danusia cudnie u Ciebie,teraz niezaprzeczalnie dla mnie królową Twojego ogródka jest Twoja wnusia a druga w kolejce do tronu to róża Veilchenblau,roztacza swój urok na cale Twoje królestwo,kiedy moja taka będzie....
Lilie i inne bóstwa też wzbudzają mój zachwyt,ot żyć i nieumierać!
Pozdrawiam serdecznie

Martus dziekuje Ci kochana i tez tak mysle jak i Ty) A roza jest boska powalila juz nawet hibiskusa bo taki ogrom kwiecia i ten zapach) Jest boska pomimo, ze kwitnie tylko raz: A jak Twoja? Pozdrawiam
danuta_szwajcer 17:45, 25 cze 2014

ewsyg napisał(a)
Czy ona długo kwitnie ?

Kwitnie ponad miesiac i pachnie Nie powtarza kwitnienia ale polecam
danuta_szwajcer 17:50, 25 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Danusiu a wnusia kropkę jak przyjęła?. Poznała że to nie ten piesek?
Buziole zostawiam

No nie poznała , ale myslalam, ze wiecej radosci bedzie miała z niej a niestety bała sie jej gryzienia i ostrych pazurkow i w domu uciekała przed nia i był pisk. Jak byla w kojcu czy na smyczy to oki, głaskała. Z biegiem czasu bedzie dobrze, nawet mnie juz czasami Kropka irytuje z tym gryzieniem, szaleje okropnie Buziole no i zdjecia z wyprawy masz boskie Mogłam powspominac, mysmy kiedys bardzo duzo podrózowali, zwiedzali no a teraz wiesz jak jest...
danuta_szwajcer 17:55, 25 cze 2014

anna_g napisał(a)
Danusiu ale cudnie kwitnie ta róża fioletowa na pergoli. Już jak byliśmy była ładna ale teraz to jest szał... piękna. I ta Rusałka na ławeczce też śliczniusia tylko dlaczego buziaka zasłania
Też jestem ciekawa jak zareagowała na Kropkę No i pokaż jak Kropeczka urosła - dawno jej tu nie było
Buziaki na dobry dzień

Aniu róża jest jeden ogromny bukiet, musze sie schylac zeby przejsc a jak pachnie Jeszcze tydzien i bede musiała powoli obcinac, ma juz duzo nowych przyrostów. Zrobie zdjecie Kropce, bardzo urosła ale szaleje oj szaleje, dobrze, ze kupilismy specjalny kojec dla szczeniakow bo demolke by nam niezł zrobiła. Probuje ją wychowac no ale M.... Ustalalas juz cos z Ulą? Pozdrawiam serdecznie i buziole
Aniu i dla Ciebie usmiech od "słodziaka" słodki jak ta wata cukrowa
Urszulla 17:59, 25 cze 2014

Tak, z czasem Kropka wydorośleje, początki są zawsze trudne

Białą różę sobie zapisałam w kompie A co znaczy że różę obcinasz jak ma nowe przyrosty. Napisz więcej, bo mnie ten temat zainteresował a nie wiem o co biegaz Anią jeszcze nie ustalałyśmy.

Przesyłam też różane imieninowe życzenia

danuta_szwajcer 18:01, 25 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
Danusia spóźnione zyczenia imieniowe.. samych serdeczności, zdrówka i dalej pięknego ogrodu, który mijają wszystkie mszyce i inne plagi egipskie

Oj Aniu bardzo Ci dzięuje A plag w tym roku od groma Pozdrawiam