Kasiu trudno jest sie przyzwyczaic a Kropka to diablica okropna
Lilie to ja mam kiepskie w tym roku i mus zakupic na wiosne bede sadzic bo nie wyobrazam sobie ogrodu bez nich. Mam plagę nornic, slimakow i innych nie powiem co Pozdrawiam Kasiu serdecznie Twoj ogrod taki wymuskany zupelnie inny od mojego, masz taki porzadek
Irenko dwie malutkie były i to dlugo, nacieszyłam sie No i znowu do nastepnego razu. Poki co nie wybieram się bo z mamą coraz gorzej to mi nikt nie zostanie na dłuzej ale jak sie polepszy to zaraz sie wybiore U Ciebie juz pieknie lilie kwitną i liliowce u mnie jeszcze liliowce w pąkach i tez deszczu brak im, dzis popadalo tyle co wcale. Pozdrawiam
No koniecznie musisz i do mnie zawitac, troche Cie nie było wiec nie wysłałm zaproszenia a szkoda Mus nadrobic. Masz w koncu blisko Pozdrawiam serdecznie
Martus dziekuje Ci kochana i tez tak mysle jak i Ty) A roza jest boska powalila juz nawet hibiskusa bo taki ogrom kwiecia i ten zapach) Jest boska pomimo, ze kwitnie tylko raz: A jak Twoja? Pozdrawiam
No nie poznała , ale myslalam, ze wiecej radosci bedzie miała z niej a niestety bała sie jej gryzienia i ostrych pazurkow i w domu uciekała przed nia i był pisk. Jak byla w kojcu czy na smyczy to oki, głaskała. Z biegiem czasu bedzie dobrze, nawet mnie juz czasami Kropka irytuje z tym gryzieniem, szaleje okropnie Buziole no i zdjecia z wyprawy masz boskie Mogłam powspominac, mysmy kiedys bardzo duzo podrózowali, zwiedzali no a teraz wiesz jak jest...
Aniu róża jest jeden ogromny bukiet, musze sie schylac zeby przejsc a jak pachnie Jeszcze tydzien i bede musiała powoli obcinac, ma juz duzo nowych przyrostów. Zrobie zdjecie Kropce, bardzo urosła ale szaleje oj szaleje, dobrze, ze kupilismy specjalny kojec dla szczeniakow bo demolke by nam niezł zrobiła. Probuje ją wychowac no ale M.... Ustalalas juz cos z Ulą? Pozdrawiam serdecznie i buziole
Aniu i dla Ciebie usmiech od "słodziaka" słodki jak ta wata cukrowa
Tak, z czasem Kropka wydorośleje, początki są zawsze trudne
Białą różę sobie zapisałam w kompie A co znaczy że różę obcinasz jak ma nowe przyrosty. Napisz więcej, bo mnie ten temat zainteresował a nie wiem o co biegaz Anią jeszcze nie ustalałyśmy.