O urlopie marze codziennie, 7 lat opiekowałam sie mamą i nie mogłam, a teraz jak juz mogę to szczeniak no i dziadek student w koncu w styczniu się broni Wiec wiosna juz koniecznie, teraz na pare dni tylko pojade do dzieci. Ten smog to mnie przeraza Bezmyslnosc ludzi jeszcze bardziej.
Trawki poszukam zdjec i dam i może jutro zrobie jeszcze bo musze je powiązac. Wykopać jutro dalie bo zapomniałam o nich a idą mrozy. Igliwiem okryc wrzosy. No i jeszcze wygrabic liscie Zapowiadaja -10 i wiatry wiec prawdziwa zima brrr.
Pozdrawiam serdecznie
Od czasu jak jestem na O to i jesien polubiłam i teraz dostrzegam jaki ogrod moze byc piekny i jesienią Zawsze tylko jesien w gorach mi sie podobala Pozdrawiam serdecznie i musze odrobic zaleglosci u Ciebie
Jak jestem chora to chociaż zdjęcia ptaków robie z okien domu
Ulubiony dzięcioł białogrzbiety mojej wnusi i tym razem na dachu garażu z orzeszkami, całe stada dzwońcow przylatuje a stara jabloń jest tak przydatna dla ptaszkówA za chwile zacznie się dokarmianie
Piękne zdjęcia zrobiłas. Też lubię robc przez okno , może jakośc nieco gorsza ale ptaki mniej się boją no i nie bez znaczenia że sie nie zmarznie. Pozdrawiam serdecznie.
Ależ Ci Danusiu tego dzięcioła zazdraszczam ... U mnie niestety takowego cuda nie uświadczysz.. Sójki są i sikorki a i bażant ,co drze ryja ,sie trafi..ale dzięcioła nie było nigdy a pod lasem przeca mieszkam ..
Buziole , dla Wnuczki rownież ..aczkolwiek Ty wcale mi na Babcie nie wyglądasz