Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 18:41, 25 lis 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Danuś wnusia śliczna a Kropka urosła bardzo RH będziemy obie rozsadzać Alfred u Bogdzi z trzy metry ma i średnicy i wysokości Kuruj się kochana, buziak

Małgosiu bardzo dziekuje i kocham je bardzoOj bedziemy rozsadzac ale niech tylko rosną Pozdrawiam
danuta_szwajcer 18:50, 25 lis 2014

Milka napisał(a)
Danusiu zdrowiej i jak jesteś przemęczona, koniecznie urlop musisz zaliczyć, na dłuższą metę, nie da się tak ciągnąć! wnusia i psinka cudne, ale wyrosły obie
A ten smog to mnie przeraża, u nas jak niektórzy palą nie wiem czym, to taki smród i smog jest, okropne, jak żyć..
Jak masz fotki, to wstawiaj, popatrzymy choć, bo coś tez zmieniałaś...pokaż te trawki w suchym miejscu
Pozdrawiam serdecznie

O urlopie marze codziennie, 7 lat opiekowałam sie mamą i nie mogłam, a teraz jak juz mogę to szczeniak no i dziadek student w koncu w styczniu się broni Wiec wiosna juz koniecznie, teraz na pare dni tylko pojade do dzieci. Ten smog to mnie przeraza Bezmyslnosc ludzi jeszcze bardziej.
Trawki poszukam zdjec i dam i może jutro zrobie jeszcze bo musze je powiązac. Wykopać jutro dalie bo zapomniałam o nich a idą mrozy. Igliwiem okryc wrzosy. No i jeszcze wygrabic liscie Zapowiadaja -10 i wiatry wiec prawdziwa zima brrr.
Pozdrawiam serdecznie
danuta_szwajcer 18:58, 25 lis 2014

kitek81 napisał(a)
pozachwycałam się wnusią i pięknym, jesiennym, kolorowym ogrodem
pozdrawiam serdecznie

Od czasu jak jestem na O to i jesien polubiłam i teraz dostrzegam jaki ogrod moze byc piekny i jesienią Zawsze tylko jesien w gorach mi sie podobala Pozdrawiam serdecznie i musze odrobic zaleglosci u Ciebie
danuta_szwajcer 19:01, 25 lis 2014

danuta_szwajcer 19:08, 25 lis 2014

Jak jestem chora to chociaż zdjęcia ptaków robie z okien domu
Ulubiony dzięcioł białogrzbiety mojej wnusi i tym razem na dachu garażu z orzeszkami, całe stada dzwońcow przylatuje a stara jabloń jest tak przydatna dla ptaszkówA za chwile zacznie się dokarmianie
Bogdzia 21:11, 25 lis 2014

Piękne zdjęcia zrobiłas. Też lubię robc przez okno , może jakośc nieco gorsza ale ptaki mniej się boją no i nie bez znaczenia że sie nie zmarznie. Pozdrawiam serdecznie.
Urszulla 21:49, 25 lis 2014

Przez okno? piękne zdjęcia.
wnusia z psiunią fajnie się zaprzyjaźniły
Pozdrawiam Cię i byle do wiosny
lojalna_ 21:58, 25 lis 2014

Ptaseta , wnusia, piesa wszystko urokliwe pozdrawiam miło
gierczusia 20:07, 02 gru 2014

Ależ Ci Danusiu tego dzięcioła zazdraszczam ... U mnie niestety takowego cuda nie uświadczysz.. Sójki są i sikorki a i bażant ,co drze ryja ,sie trafi..ale dzięcioła nie było nigdy a pod lasem przeca mieszkam ..

Buziole , dla Wnuczki rownież ..aczkolwiek Ty wcale mi na Babcie nie wyglądasz
Urszulla 23:53, 08 gru 2014

Danusiu, ja jestem zabiegana od rana do wieczora forum nadrabiam dla własnej przyjemności ...to taki mój odstresowywaczpozdrawiam