Oj jak mi miło, że jesteś: No mam nadzieję, że rozpoczęcie sezonu powitamy a ja za karę to w tej formie chyba coś upiekę
Czytałam o różanych planach? Fajnie no ja nic nie zdążyłam zaplanować i czas się "ocknąć" nasion nakupić , lilie też muszę w tym roku dokupić bo mi nornice i przez donice wyjadły Też się bardzo cieszę, pozdrawiam
Po dwóch oststnich ciepłych nocach już prawie go nie ma ale na drodze wjazdowej jeszcze tak, zawsze tak mamy, w samochodzie zawsze temperatura przy naszym wjezdzie spada ok.2st. Ale wszystko wychodzi, nawet forsycje powoli zaczynają Gdyby już mrozu nie było to będzie szybka wiosna Pozdrawiam
Danusia biegnę do Ciebie żeby się przywitać po dłuższej nieobecności,wpadam a TY już takie cudności wiosenne pokazujesz.Śliczne te krokusiki i ten kolor energetyczny
Widzę że psiunia już zawładnęła Twoim sercem i czuje się u Ciebie wspaniale..
Pozdrawiam bardzo serdecznie,stęskniłam się....,macham radośnie
Martuś bardzo mnie ucieszyłaś tymi odwiedzinami Bardzo się cieszę, że już jesteś no i jak widzisz ja też tej zimy "leniuchowałam" na forum, teraz dużo pracy mnie czeka no i mam nadzieję, że też w koncu wyruszę zobaczyć piękne miejscaMacham wiosennie bo za oknem taki wiosenny deszczyk