Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Agnieszka_B 18:31, 23 lut 2015

No wreszcie się "ocknęłaś" Strasznie się cieszę i mam nadzieję ze już będziesz bardziej regularnie
malgorzata_s... 18:36, 23 lut 2015

Jakie piękne krokusy i ptaszki No i listki już prawie? Kropcia taka dorosła się zrobiła Całuski
danuta_szwajcer 18:55, 23 lut 2015

Agnieszka_B napisał(a)
No wreszcie się "ocknęłaś" Strasznie się cieszę i mam nadzieję ze już będziesz bardziej regularnie

Oj jak mi miło, że jesteś: No mam nadzieję, że rozpoczęcie sezonu powitamy a ja za karę to w tej formie chyba coś upiekę
Czytałam o różanych planach? Fajnie no ja nic nie zdążyłam zaplanować i czas się "ocknąć" nasion nakupić , lilie też muszę w tym roku dokupić bo mi nornice i przez donice wyjadły Też się bardzo cieszę, pozdrawiam
danuta_szwajcer 18:58, 23 lut 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jakie piękne krokusy i ptaszki No i listki już prawie? Kropcia taka dorosła się zrobiła Całuski

Chociaż dużo listków i pąków ogrodowych horti niestety są czarne, Kropka taka przytulanka nasza kochanaPozdrawiam
boguslawa_ma... 18:59, 23 lut 2015

Danusiu u ciebie jeszcze tyle śniegu?Pozdrawiam
danuta_szwajcer 08:56, 24 lut 2015

boguslawa_madejska napisał(a)
Danusiu u ciebie jeszcze tyle śniegu?Pozdrawiam

Po dwóch oststnich ciepłych nocach już prawie go nie ma ale na drodze wjazdowej jeszcze tak, zawsze tak mamy, w samochodzie zawsze temperatura przy naszym wjezdzie spada ok.2st. Ale wszystko wychodzi, nawet forsycje powoli zaczynają Gdyby już mrozu nie było to będzie szybka wiosna Pozdrawiam
kitek81 14:43, 24 lut 2015

ale u Ciebie dużo krokusików!
a ja u siebie pare dziś znalazłam, a cieszyłam się jak dziecko z zabawki
pozdrawiam
Marta7 23:22, 24 lut 2015

Danusia biegnę do Ciebie żeby się przywitać po dłuższej nieobecności,wpadam a TY już takie cudności wiosenne pokazujesz.Śliczne te krokusiki i ten kolor energetyczny
Widzę że psiunia już zawładnęła Twoim sercem i czuje się u Ciebie wspaniale..
Pozdrawiam bardzo serdecznie,stęskniłam się....,macham radośnie
danuta_szwajcer 09:46, 25 lut 2015

kitek81 napisał(a)
ale u Ciebie dużo krokusików!
a ja u siebie pare dziś znalazłam, a cieszyłam się jak dziecko z zabawki
pozdrawiam

To takie pierwsze i najbardziej ciesza, wczoraj już wecej było ale teraz deszczyk ale też bardzo potrzebny jest Pozdrawiam
danuta_szwajcer 09:52, 25 lut 2015

Marta7 napisał(a)
Danusia biegnę do Ciebie żeby się przywitać po dłuższej nieobecności,wpadam a TY już takie cudności wiosenne pokazujesz.Śliczne te krokusiki i ten kolor energetyczny
Widzę że psiunia już zawładnęła Twoim sercem i czuje się u Ciebie wspaniale..
Pozdrawiam bardzo serdecznie,stęskniłam się....,macham radośnie

Martuś bardzo mnie ucieszyłaś tymi odwiedzinami Bardzo się cieszę, że już jesteś no i jak widzisz ja też tej zimy "leniuchowałam" na forum, teraz dużo pracy mnie czeka no i mam nadzieję, że też w koncu wyruszę zobaczyć piękne miejscaMacham wiosennie bo za oknem taki wiosenny deszczyk