Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 11:46, 04 mar 2015

kasiapelasia napisał(a)
Masz taki słodki ogród Danusiu, a kropka kochana Będę zaglądać, póki co czekamy na słoneczna wiosnę.

Miło mi, zapraszam i zaglądaj Będzie kolorowo Pozdrawiam
danuta_szwajcer 11:49, 04 mar 2015

Gabrysia_ napisał(a)
Danusiu jak zareagowałaś na dzisiejszy poranek?
Teraz wiosennie i zdecydowanie lepiej

Byłam zdziwiona bo w nocy była burza to raczej myślałam o wiosnie a tu taka niespodzianka, w Katowicach jeszcze gorzej było, póki co nic jeszcze nie zrobiłam czekam na ciepełko. Patrzyłam, że tez jak i ja zimę na O przeleniuchowałaś Pozdrawiam
Gabrysia_ 17:12, 04 mar 2015

U mnie było dużo więcej śniegu niż w centrum,a to zaledwie 6km
Ja wczoraj cięłam hortensje, a dzisiaj trawy
danuta_szwajcer 18:46, 04 mar 2015

Gabrysia_ napisał(a)
U mnie było dużo więcej śniegu niż w centrum,a to zaledwie 6km
Ja wczoraj cięłam hortensje, a dzisiaj trawy

No ja tez nie w centrum bliżej Ciebie to też bardzo biało, u mnie zawsze i zimą więcej śniegu i dłużej leży Nic jeszcze nie ciełam a widzę, że już czas, bo wypuszczają, muszę koniecznie kupić taką piłę najlepiej akumulatorową do żywopłotów bo za dużo tego cięcia.
Marta7 19:10, 04 mar 2015

danuta_szwajcer napisał(a)

Poki co nie ma czego no chyba, ze znowu śnieg? u nas biało ciapa niezła....zdjęcia bardzo lubię robić, więc będą będą Pozdrawiam

Danusia a powtórki z poprzedniego sezonu? nie wierzę że wykorzystałaś wszystkie zdjęcia
A mnie popsuł się już 4 telefon,a wcześniej aparat fotograficzny,telefon na gwarancji ale muszę czekać....
Pozdrawiam serdecznie
malgorzata_s... 19:12, 04 mar 2015

U mnie śnieg zalega i nowy dosypuje. Mokra chlapa na drogach i nawet nie myślę o ogrodzie. Danusiu buziaki
Urszulla 20:03, 04 mar 2015

U mnie też jak u Gosi, a nawet gorzej bo woda wszędzie stoi.
danuta_szwajcer 18:24, 18 mar 2015

Marta7 napisał(a)

Danusia a powtórki z poprzedniego sezonu? nie wierzę że wykorzystałaś wszystkie zdjęcia
A mnie popsuł się już 4 telefon,a wcześniej aparat fotograficzny,telefon na gwarancji ale muszę czekać....
Pozdrawiam serdecznie

Martus zrobilam nowe zdjęcia zdjęc to mam tysiące hahaha ale ciagle jestem czyms zajęta Pozdrawiam i zaraz dam zdjecia juz z tego sezonu
danuta_szwajcer 18:25, 18 mar 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
U mnie śnieg zalega i nowy dosypuje. Mokra chlapa na drogach i nawet nie myślę o ogrodzie. Danusiu buziaki

Bylismy w weekend w gorach i jeszcze nawet dużo śniegu ale u nas wiosna wiosnaPozdrawiam
danuta_szwajcer 18:28, 18 mar 2015

Urszulla napisał(a)
U mnie też jak u Gosi, a nawet gorzej bo woda wszędzie stoi.

U mnie woda nigdy nie stoi i całe szczęscie, jutro jednak przyvhodzą mi droge dojazdowa zrobic bo już troche nierówno i czasami też mi woda zalega.
A dzisiaj ekipa mi moją wierzbę mocno przycięła i zabrali mi całe śmieci z czego bardzo się cieszę Pozdrawiam , za niedługo hiacynty Twoje będą pięknie ozdabiać ogród