Byłam zdziwiona bo w nocy była burza to raczej myślałam o wiosnie a tu taka niespodzianka, w Katowicach jeszcze gorzej było, póki co nic jeszcze nie zrobiłam czekam na ciepełko. Patrzyłam, że tez jak i ja zimę na O przeleniuchowałaś Pozdrawiam
No ja tez nie w centrum bliżej Ciebie to też bardzo biało, u mnie zawsze i zimą więcej śniegu i dłużej leży Nic jeszcze nie ciełam a widzę, że już czas, bo wypuszczają, muszę koniecznie kupić taką piłę najlepiej akumulatorową do żywopłotów bo za dużo tego cięcia.
Danusia a powtórki z poprzedniego sezonu? nie wierzę że wykorzystałaś wszystkie zdjęcia
A mnie popsuł się już 4 telefon,a wcześniej aparat fotograficzny,telefon na gwarancji ale muszę czekać....
Pozdrawiam serdecznie
U mnie woda nigdy nie stoi i całe szczęscie, jutro jednak przyvhodzą mi droge dojazdowa zrobic bo już troche nierówno i czasami też mi woda zalega.
A dzisiaj ekipa mi moją wierzbę mocno przycięła i zabrali mi całe śmieci z czego bardzo się cieszę Pozdrawiam , za niedługo hiacynty Twoje będą pięknie ozdabiać ogród