Jak się ciesze Aniu, że zajrzałas do mnie To ja przepraszam bo tyły jak widać mam ogromne bo tak ciągle coś, zawodowo bardzo dużo zajęc, była też wnusia sama na tydzień u mnie to "odleciałam "z radości no a potem az do teraz zaniemogłam z chorubska bardzo echh i tyły w ogrodzie. Co do wrzosów Aniu to za sucho było i też mnie denerwuje bo ja wszystkie wrzosy okrywam igliwiem i coś mnie podkusiło jak było ciepło w marcu z jednych zdjęlam a były takie piękne i jeszcze je przycięlam no i przyszły mrozy i wrzosy są czarne( myśle, że raczej trzeba będzie nowe kupić. Może Twoje tam mają za mało wilgoci? a i słonka może też? Aniu myśle, że do zobaczenia: Buziaki
U mnie duży ogród, roboty bardzo dużo na wiosnę i staram się to wszystko sama ogarnąc, niestety jeszcze dużo pracy bo zaniemogłam a jak widzę to piękne słoneczko to aż się chce tam wyjśc i pracować. Teraz to wszystko szybko się zazieleni Pozdrawiam
Ale to Beatko tak chyba jest jak się dużo zawodowo pracuje to tego czasu ciągle brak a tyle by się chciało zrobić i być tu i tam No ale jakoś damy radę byle zdrowie było
Pozdrawiam