Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

AgnieszkaW 18:29, 15 cze 2015

Ach, jakie tu piękne różane obrazki
boguslawa_ma... 18:30, 15 cze 2015

Danusiu jaki śliczny awatarek
Przykro mi że u ciebie grad wszystko zniszczył,2 lata temu też chyba tak miałaś, u nas była burza ale bez gradu,szkoda kwiatów
danuta_szwajcer 18:31, 15 cze 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Matko kochana jak pięknie Jednak róże dają kolorek cudny
Danuś będziemy u Kapiasa między 10 a 11. Myślę że zabawimy tam kilka godzinek więc można dojechać później jak 10 to za wcześnie[/quote

No niestety rozsądek mi mówił by przy mojej cukrzycy i innych chorobach samej w ten upał nie jechać no i chyba bym nie zdążyła wrocic przed nawałnicami, które u nas niestety ok.15 przeszły. Jak patrze na zdjęcia to bardzo mi żal tym bardziej, że ja nigdy u Kapiasów nie byłam ale mysle, że wszystko przede mną W tym czasie zdążyłam uwiecznić ogrod i raj różany bo teraz to ogrod jest w płatkach róż i lisci itp.
danuta_szwajcer 18:32, 15 cze 2015

Kindzia napisał(a)
Jakie różyska już piękne!!! I moje iryski widziałam

Kasiu mój różany raj niestety zamienił się w śmietnisko bo wczorajszym gradobiciu(
danuta_szwajcer 18:33, 15 cze 2015

eliza3 napisał(a)
Cudownie róże Ci kwitną... bardzo mi się u Ciebie podoba.

Roze w tym roku dają czadu, teraz to mam ich dużo w domu Pozdrawiam
danuta_szwajcer 18:33, 15 cze 2015

nebel napisał(a)
Danusiu, dziękuję i pozdrawiam bardzo serdecznie

danuta_szwajcer 18:36, 15 cze 2015

Milka napisał(a)

To dokładnie, jak u mnie dziś właśnie syn poddał nas krytyce, wypomniał wiek, że wszystko naraz robimy i bajzel z tego wychodzi,bo siły nie te, ot chłodne spojrzenie, ale i tak cieszę się roślinami, co jakoś wyglądają. Rośliny to tak najlepiej w realu sobie zabrać, niż wysyłka, bo poczta czynna, jak ja w pracy, po pracy zamknięte i mam z tym problem, co zechcesz ode mnie, to weźmiesz sobie

Ale poki co należy się cieszyc ogrodem chociaż po wczorajszej nawałnicy i gradzie to na pare dni mam już dosyć ogrodu(
danuta_szwajcer 18:37, 15 cze 2015

AgnieszkaW napisał(a)
Ach, jakie tu piękne różane obrazki

Ciesze się bardzo, ze zajrzałaś do mnie, za chwile dam zdjęcia roz, które zdążyłam zrobić na godzinkę przed gradem i nawałnicą. Dzisiaj to tam jest koszmarnie
danuta_szwajcer 18:40, 15 cze 2015

boguslawa_madejska napisał(a)
Danusiu jaki śliczny awatarek
Przykro mi że u ciebie grad wszystko zniszczył,2 lata temu też chyba tak miałaś, u nas była burza ale bez gradu,szkoda kwiatów[/quote

Oj Bogusiu to już trzeci rok i zawsze w czerwcu jak mamy takie gradobicie, najgorzej było w nocy jeszcze bo była burza i ulewa ale całe szczęście już bez gradu. Dużo mi lilii poniszczyło, liliowców no i roże bardzo A ile sprzatanio mnie czeka, w ogrodzie jak po procesji w Boże Ciało a ile lisci z dębów od sąsiadki.
danuta_szwajcer 18:49, 15 cze 2015