Danusiu zawrotu głowy od kolorów można dostac ale ja tak lubię . wszystko pięknie wygląda i cieszy. u mnie jasminy jescze nie kwitną i dzwonki w pąkach dopiero.Pozdrówka.
Matko kochana jak pięknie Jednak róże dają kolorek cudny
Danuś będziemy u Kapiasa między 10 a 11. Myślę że zabawimy tam kilka godzinek więc można dojechać później jak 10 to za wcześnie
To dokładnie, jak u mnie dziś właśnie syn poddał nas krytyce, wypomniał wiek, że wszystko naraz robimy i bajzel z tego wychodzi,bo siły nie te, ot chłodne spojrzenie, ale i tak cieszę się roślinami, co jakoś wyglądają. Rośliny to tak najlepiej w realu sobie zabrać, niż wysyłka, bo poczta czynna, jak ja w pracy, po pracy zamknięte i mam z tym problem, co zechcesz ode mnie, to weźmiesz sobie
Ciesze się, że tez lubisz busz kolorowy, w tym roku wyjątkowo pięknie róże kwitną tylko niestety wczorajsze gradobicie bardzo mi je zniszczyły( Pozdrawiam
Kolor i zapach, bo róże niektóre cudnie pachną no i jaśminy, dzwonki teraz zakwitły tylko niestety bardzo je zniszczyła nawałnica Echh najpierw upał, ze ani oddechu złapać no i 10 minut i ogrod jedno śmietnisko.