Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

bozga 23:10, 28 maj 2015

dzięki za deszcz ( właśnie pada) a fotki rewelka !
Bogdzia 23:39, 29 maj 2015

Piękne widoczki na zdjeciach , kolorów nie brakuje u Ciebie.Też nie wiem co to te niebieskie bo chyba nie len?Pozdrówka.
gierczusia 11:26, 30 maj 2015

Raaaanyyyy , Danusiu super ja już aże się bojam , bo jak m cuś w oko wpadnie to już naprawdę mam klapę bo nor mam gdzie upychać ....no po prostu nie mam..wszak troszkę trawnika też by chyba wypadało mieć , nie uważasz ??

Buziole
Milka 14:38, 01 cze 2015

danuta_szwajcer napisał(a)

Polecam tego derenia jest fajny do zadarniania, a teraz to mam już nadmiar wody bo codziennie leje, może to i dobrze bo jestem znowu chora i gdyby było słonce to jeszcze zapewne poszłabym kosić bo nie lubię jak trawa taka wysoka Hakone dokupie jeszcze bo bardzo mi się podoba.Jak widzę u Ciebie jak szybko Ci urosły rh to postanowiłam, że nie będe robić obwódki, może posadze pare niskich azalii japońskich? Już i tak mam problem by obrobić ten ogród a ciągle coś dosadzam.

To w sumie mamy podobnie Danusiu, a i tak coś stale dokupuję, a miało byc koniec. Azalie japońskie dołem, to fajny pomysł, sadź, mniej plewienia, gorzej tylko z wchodzeniem i skubaniem rodków; wiem, ze juz się wypadało, zyczę zdrówka i podziwiam to bogactwo w twoim ogrodzie
danuta_szwajcer 15:59, 05 cze 2015

Dorota123 napisał(a)
Azalie i rododendrony piękne, co to za błękitne kwiatuszki?

To wielosił błękitny, bardzo je lubie Pozdrawiam
danuta_szwajcer 16:01, 05 cze 2015

Kindzia napisał(a)
Nie kuś już tymi rodusiami i azaliami...takie cudne masz...nie mam gdzie sadzić
Teraz i tak już myślę gdzie azalię (nowe pachnidełko) posadzić, bo tam gdzie chciałam, to nie jest dobry pomysł...miejsca mało

Ale mi pachnie w Zabrzu

Kasiu to Ty kusisz bo też mam w planie tą azalie Paris)Echh u mnie miejsca na azalie jest ale sił już mniej i obawiam się podlewania ale jak znam siebie to dalej będe sadzić
danuta_szwajcer 16:02, 05 cze 2015

eliza3 napisał(a)
Danusiu, pięknie u Ciebie i tak kolorowo...

Cieszę się, że jesteś znowu na forum, mnie też ostatnio coraz mniej bo i czasu mało Mam nadzieję, że i kiedyś na żywo zobaczysz mój ogród bo blisko masz Pozdrawiam
danuta_szwajcer 16:04, 05 cze 2015

Urszulla napisał(a)
Sliczniemacham bo późno.

Ula zaglądam do Ciebie tylko śladu nie zostawiam, chyba mam te same pelargonie co i Tobie udało się uchodować czego bardzo Ci gratuluje Pozdrawiam No i mam nadzieję, że w wakacje przyjedzisz do mnie?
danuta_szwajcer 16:06, 05 cze 2015

EPODLAS napisał(a)
Danusiu, aż mi dech zaparło. Cudowne rh, fotki super, a najbardziej mnie wzruszył widok dzieci bawiących się w tym kolorowym ogrodzie. Jednym słowem pięknie.

Dziękuję Ci Bożenko, masz racje, że dzieci w ogrodzie to życie, dlatego też korzystam z każdej chwili razem z nimi spędzonymi to taka radoścPozdrawiam
danuta_szwajcer 16:06, 05 cze 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Przyszłam na kolorki Bajecznie