Danusiu, pewnie ze nic na siłe, bo idzie wtedy zwariowac, poza tym ukrop okropny, susza, to i tak mus zbastowac, glownie pilnuj siebie, bo to najwazniejsze. Na jesien wysle ci sadzonki lubinow, a nasiona jak tylko dojrzeja, ale bial i rozowe, inne sciełam, w sadzonkach beda inne kolory, jak chcesz to i naparstnice ci dorzuce, pelno juz nowych siewek, a dopiero w masie ich urok, u mnie na jednej rabacie kwitnie 104, na innych po 30, 25 roznie, jak się posialo, tak jest. Obejrzalam relacje z ogrodu, naprawde piekny, pelno perelek, zachwycam sie poszczegolnymi okazami, jak i caloscia, buziaki
Danusiu, masz piękne tło roślin dookoła ogrodu...taka enklawa Danusiowa dobrze że klonik ma się dobrze na pewno na wakacjach wpadnę byle było ciepłobo widzę że ciągle coś zmieniasz w ogrodzie-ładnie te doniczki wiszące wyglądają
Dlatego Irenko tylko robię to co konieczne i podlewam to znaczy wężemTotalnie dałam sobie na luz. Chętnie i naparstnice przyjmę, może jak będę w pobliżu a będę co jakiś czas to jak tylko będziesz miała chwilke to sama odbiore Bardzo bym chciała zobaczyć Twój ogród bo to inaczej niż na zdjęciach. Tez u siebie już mam busz ale ja tak lubie, kolor i zapach i różne zakamarki, chodz brak czasu i sił by w każdym zakamarku było idealnie
Dziękuję Ci Ula, jak tak sobie siedzimy z M i pijemy kawkę to jak w parku i ten śpiew ptaków wokół bo tyle tych drzew jest, masz racje to taka enklawa Oj zmieniam, zmieniam i znowu mam nowe pomysły, które trochę wymusiła natura na mnie a resztę podpowiedział Marek więc jesienią będę znowu zmieniać, jak przyjedziesz to mi doradzisz bo Twoje rady są bezcenne Cieszę się, że Ci się mój nowy pomysł z donicami podoba Teraz zaczyna się powoli raj różany a ten zapach echhhh