Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Dorota123 17:30, 06 cze 2015

Pięknie i kolorowo- tak lubię.
Milka 18:10, 06 cze 2015

danuta_szwajcer napisał(a)

No tak już mamy, ciągle coś dokupuje chociaż sił coraz mniej, z choroby cięzko mi wyjśc ale dokupie kilka tych japonskich i posadze, musi tylko zimniej być bo teraz upał męczy i też nic robić się nie da, tylko mus podlewać już dzisiaj. Zazdroszę Ci tych naparsnic i łubinów, u mnie widzę, że w koncu łubin zakwitne a napastnice ze trzy. Pozdrawiam

Danusiu, pewnie ze nic na siłe, bo idzie wtedy zwariowac, poza tym ukrop okropny, susza, to i tak mus zbastowac, glownie pilnuj siebie, bo to najwazniejsze. Na jesien wysle ci sadzonki lubinow, a nasiona jak tylko dojrzeja, ale bial i rozowe, inne sciełam, w sadzonkach beda inne kolory, jak chcesz to i naparstnice ci dorzuce, pelno juz nowych siewek, a dopiero w masie ich urok, u mnie na jednej rabacie kwitnie 104, na innych po 30, 25 roznie, jak się posialo, tak jest. Obejrzalam relacje z ogrodu, naprawde piekny, pelno perelek, zachwycam sie poszczegolnymi okazami, jak i caloscia, buziaki
Urszulla 10:04, 07 cze 2015

Danusiu, masz piękne tło roślin dookoła ogrodu...taka enklawa Danusiowa dobrze że klonik ma się dobrze na pewno na wakacjach wpadnę byle było ciepłobo widzę że ciągle coś zmieniasz w ogrodzie-ładnie te doniczki wiszące wyglądają
danuta_szwajcer 14:12, 07 cze 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Danusiu wszystkie cudne fotki pooglądałam Cudnie masz
Fajnie gdybyś przyjechała do Kapiasa Godzinę ci podam bo jeszcze nie ustalona

Jak tylko będę mogła to przyjadę, dam znać Pozdrawiam
danuta_szwajcer 14:13, 07 cze 2015

Dorota123 napisał(a)
Pięknie i kolorowo- tak lubię.

Ciesze się, że komuś się podoba mój busz kolorowy Pozdrawiam
danuta_szwajcer 14:20, 07 cze 2015

Milka napisał(a)

Danusiu, pewnie ze nic na siłe, bo idzie wtedy zwariowac, poza tym ukrop okropny, susza, to i tak mus zbastowac, glownie pilnuj siebie, bo to najwazniejsze. Na jesien wysle ci sadzonki lubinow, a nasiona jak tylko dojrzeja, ale bial i rozowe, inne sciełam, w sadzonkach beda inne kolory, jak chcesz to i naparstnice ci dorzuce, pelno juz nowych siewek, a dopiero w masie ich urok, u mnie na jednej rabacie kwitnie 104, na innych po 30, 25 roznie, jak się posialo, tak jest. Obejrzalam relacje z ogrodu, naprawde piekny, pelno perelek, zachwycam sie poszczegolnymi okazami, jak i caloscia, buziaki

Dlatego Irenko tylko robię to co konieczne i podlewam to znaczy wężemTotalnie dałam sobie na luz. Chętnie i naparstnice przyjmę, może jak będę w pobliżu a będę co jakiś czas to jak tylko będziesz miała chwilke to sama odbiore Bardzo bym chciała zobaczyć Twój ogród bo to inaczej niż na zdjęciach. Tez u siebie już mam busz ale ja tak lubie, kolor i zapach i różne zakamarki, chodz brak czasu i sił by w każdym zakamarku było idealnie
danuta_szwajcer 14:26, 07 cze 2015

Urszulla napisał(a)
Danusiu, masz piękne tło roślin dookoła ogrodu...taka enklawa Danusiowa dobrze że klonik ma się dobrze na pewno na wakacjach wpadnę byle było ciepłobo widzę że ciągle coś zmieniasz w ogrodzie-ładnie te doniczki wiszące wyglądają

Dziękuję Ci Ula, jak tak sobie siedzimy z M i pijemy kawkę to jak w parku i ten śpiew ptaków wokół bo tyle tych drzew jest, masz racje to taka enklawa Oj zmieniam, zmieniam i znowu mam nowe pomysły, które trochę wymusiła natura na mnie a resztę podpowiedział Marek więc jesienią będę znowu zmieniać, jak przyjedziesz to mi doradzisz bo Twoje rady są bezcenne Cieszę się, że Ci się mój nowy pomysł z donicami podoba Teraz zaczyna się powoli raj różany a ten zapach echhhh
danuta_szwajcer 14:35, 07 cze 2015

danuta_szwajcer 14:45, 07 cze 2015

ewsyg 14:48, 07 cze 2015

Och jak ja kocham taki kolorowy busz. Pięknie, przecudnie