Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Milka 05:43, 24 wrz 2015

Ale wnusia urosla, sliczna dziewczynka i juz z niej ogrodnIczka. Masz wspaniałe hortensje
danuta_szwajcer 17:56, 07 paź 2015

ewsyg napisał(a)
Danusiu kochana, ale miałam ucztę dla oczu. To lato ani starym, ani nowym roślinkom nie służyło. Biedaczki miały problem z ukorzenianiem się. Marzy mi się taki kolorowy busz jak Twój, pięknie Danusiu, pięknie Za mało zdjęć wstawiasz, podziel się z nami tym pięknem troszkę częściej. Wnusia najpiękniejsza

Miło słyszeć takie słowa, zdjęc to mam bardzo dużo tylko ciągle mi brak czasu niestety żeby je wstawić. Moje roślinki niestety dalej mają problem z braku wody a ogród duży i nie wszystko podlewam: Pozdrawiam
danuta_szwajcer 18:00, 07 paź 2015

Milka napisał(a)

Kochana, no to w końcu musimy się spotkać!!!!powiem ci, że chyba wszyscy w tym roku mieli ciężki sezon, jakoś dopiero teraz odżyłam i chęci do roboty dostałam. U mnie i nawałnica była, ale to wiesz od rodzinki też, a potem susza i tylko podlewanie.
Za rok nowy sezon i znowu zazieleni się, kilka roslin i drzew mi wypadło, ale sa inne pomysły
Ciekawa jestem, co cię dopadło, ale to już w realu sobie pogadamy, pamietaj, nie wymigasz się, 2 godzinki choc u mnie, zgarnę cię z Groblic

No i wyszło jak wyszło( Zabrakło mi tego jednego dnia niestety. Irenko prezent nawet został wieć już coraz bliżej. Jestem aż zła, że tyle właśnie w tym czasie mi się zwaliło na głowę. Już tyle czasu jestem z powrotem a dopiero dzisiaj mam trochę luzu. W ogrodzie za wyjątkiem koszenia trawy i zbierania jabłek nic nie zrobiłam, nawet cebulowych nie zdążyłam kupić jeszcze. Buziaki i gniewaj się na mnie sama wiesz jak to jest...
danuta_szwajcer 18:02, 07 paź 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Danusiu ale śliczna Twoja wnusia Hortusie też ładne ale wnusia najcudniejsza

Małgosiu pojechałam w biegu zobaczyć się z drugą wnusią bo czas szybko umyka a ja przecież mam dwie wnusie Byłam też w Wosławicach, cudnie i koniecznie muszę tam wrócic na wiosnę Pozdrawiam
danuta_szwajcer 18:03, 07 paź 2015

bozga napisał(a)
Co do ogrodówek to oczywiście przesadzaj, termin jak najbardziej korzystny zarówno dla roślinek jak i ogrodnika Pozdrawiam

Oj to dobrze, koniecznie musze to zrobic bo cierpią w słoncu tylko u nas dalej straszna susza jest. Pozrdrawiam
danuta_szwajcer 18:08, 07 paź 2015

EPODLAS napisał(a)
Śliczna dziewczynka z tej twojej wnusi. Ogród jak z żurnala. Horti prześliczne. One tak długo zdobią ogród, a potem można jeszcze do wazonu na zimę włożyć.

Ciesze sie, że się podoba chociaż koniecznie poprawki by mu się przydały, horti jeszcze dosadze bardzo je lubie bo mało z nimi roboty a muszę uciekać z tymi roslinami co dużo pracy niestety czasu i sił z wiekiem coraz mniej Uwielbiam też spędzac czas z wnusiami a to są chwile co szybko mijają więc trzeba czerpać tą radość tu i teraz BOżenko cudne robisz zdjęcia no i widzisz i czujesz to piękno co nas otacza w tym zwariowanym świecie. Pozdrawiam
danuta_szwajcer 18:14, 07 paź 2015

Milka napisał(a)
Ale wnusia urosla, sliczna dziewczynka i juz z niej ogrodnIczka. Masz wspaniałe hortensje[/quote

Czas tak szybko umyka Irenko więc tylko jak mi czas pozwala to staram się spędzac z nimi czas bo bardzo kocham te chwile, póki co ma zadatki na ogrodniczkę no i synową też wciągneło chociaż ma tylko duży taras a jakie cudne ma klematisy i teraz jak pięknie jej kwitną
malgorzata_s... 18:26, 07 paź 2015

danuta_szwajcer napisał(a)

Małgosiu pojechałam w biegu zobaczyć się z drugą wnusią bo czas szybko umyka a ja przecież mam dwie wnusie Byłam też w Wosławicach, cudnie i koniecznie muszę tam wrócic na wiosnę Pozdrawiam

Widziałam fotki Wojsławice są cudne to fakt
danuta_szwajcer 18:26, 07 paź 2015

Byłam również w Wojsławicach i jestem zauroczona tym miejscem, lubie takie klimaty i koniecznie muszę tam wrócić na wiosne bo jest co oglądac, podpatrzec kompozyzje, zestawienia rslin tak naturale tak jak lubie.
danuta_szwajcer 18:30, 07 paź 2015