Miło słyszeć takie słowa, zdjęc to mam bardzo dużo tylko ciągle mi brak czasu niestety żeby je wstawić. Moje roślinki niestety dalej mają problem z braku wody a ogród duży i nie wszystko podlewam: Pozdrawiam
No i wyszło jak wyszło( Zabrakło mi tego jednego dnia niestety. Irenko prezent nawet został wieć już coraz bliżej. Jestem aż zła, że tyle właśnie w tym czasie mi się zwaliło na głowę. Już tyle czasu jestem z powrotem a dopiero dzisiaj mam trochę luzu. W ogrodzie za wyjątkiem koszenia trawy i zbierania jabłek nic nie zrobiłam, nawet cebulowych nie zdążyłam kupić jeszcze. Buziaki i gniewaj się na mnie sama wiesz jak to jest...
Małgosiu pojechałam w biegu zobaczyć się z drugą wnusią bo czas szybko umyka a ja przecież mam dwie wnusie Byłam też w Wosławicach, cudnie i koniecznie muszę tam wrócic na wiosnę Pozdrawiam
Ciesze sie, że się podoba chociaż koniecznie poprawki by mu się przydały, horti jeszcze dosadze bardzo je lubie bo mało z nimi roboty a muszę uciekać z tymi roslinami co dużo pracy niestety czasu i sił z wiekiem coraz mniej Uwielbiam też spędzac czas z wnusiami a to są chwile co szybko mijają więc trzeba czerpać tą radość tu i teraz BOżenko cudne robisz zdjęcia no i widzisz i czujesz to piękno co nas otacza w tym zwariowanym świecie. Pozdrawiam
Byłam również w Wojsławicach i jestem zauroczona tym miejscem, lubie takie klimaty i koniecznie muszę tam wrócić na wiosne bo jest co oglądac, podpatrzec kompozyzje, zestawienia rslin tak naturale tak jak lubie.