Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 11:08, 16 wrz 2015

boguslawa_madejska napisał(a)
Kwiatki ci ślicznie kwitną ,ale jak masz taką pomoc nie ma się co dziwić

Bogusiu te w donicach faktycznie bardzo ładnie kwitną, lubią słoneczko i pilnuję podlewania ale z pozostałymi to już gorzej, hortensje bukietowe też mają się dobrze bo deszczu brak to i się nie pokładają, ale ogrodowe popalone. Pozdrawiam
danuta_szwajcer 11:11, 16 wrz 2015

eliza3 napisał(a)
U Ciebie suszy nie widać, wszystko pięknie wygląda, jak
ci się udało utrzymać ogród w takiej formie

No niestety nie udało mi się bo najpierw nawałnica dużo szkody zrobiła a potem susza, teraz noce są już chłodne, w koncu popadało to i trawa zaczyna odrastać ale biednie wygląda całość. Nawet mi rozplenice nie kwitną Pozdrawiam
danuta_szwajcer 11:14, 16 wrz 2015

bozga napisał(a)
Wnusia przesłodka A i kwiaty śliczne, jest na co popatrzeć

Hortensje bukietowe zdobią ogród, mam ich trochę i ciągle je podlewałam ale zresztą to już gorzej. U Ciebie to jest cudnie, ciągle mam w planie uporządkować moje rabaty ale czasu brak. Zastanawiam się czy teraz mogę przesadzac ogrodowe? ale juz starsze. Pozdrawiam
ewsyg 12:21, 16 wrz 2015

Danusiu kochana, ale miałam ucztę dla oczu. To lato ani starym, ani nowym roślinkom nie służyło. Biedaczki miały problem z ukorzenianiem się. Marzy mi się taki kolorowy busz jak Twój, pięknie Danusiu, pięknie Za mało zdjęć wstawiasz, podziel się z nami tym pięknem troszkę częściej. Wnusia najpiękniejsza
Milka 16:06, 16 wrz 2015

danuta_szwajcer napisał(a)

Oj u mnie Irenko duzo sie dzieje, najpierw miło spedzałam czas z wnusią, potem nagle zmogła mnie dziwna choroba A teraz musze nadrabiać zaległosci zawodowe i inne na ogdodowisko już czasu brak chociaz czasami zaglądam ale sladu nie zostawiam, u mnie susza bardzo i to bardzo widoczna a przedtem jeszcze nawałanica i biedny ten mój ogród, troche też i moj zapał do prac coś kiepski... Wybieram sie do Groblic na parę dni i chce też pojechać do Wojsławic na Śweto Traw Pozdrawiam Irenko

Kochana, no to w końcu musimy się spotkać!!!!powiem ci, że chyba wszyscy w tym roku mieli ciężki sezon, jakoś dopiero teraz odżyłam i chęci do roboty dostałam. U mnie i nawałnica była, ale to wiesz od rodzinki też, a potem susza i tylko podlewanie.
Za rok nowy sezon i znowu zazieleni się, kilka roslin i drzew mi wypadło, ale sa inne pomysły
Ciekawa jestem, co cię dopadło, ale to już w realu sobie pogadamy, pamietaj, nie wymigasz się, 2 godzinki choc u mnie, zgarnę cię z Groblic
Milka 15:08, 22 wrz 2015

Na pw podaję telefon dla przypomnienia
do zobaczenia
malgorzata_s... 21:07, 22 wrz 2015

Danusiu ale śliczna Twoja wnusia Hortusie też ładne ale wnusia najcudniejsza
bozga 21:12, 22 wrz 2015

Co do ogrodówek to oczywiście przesadzaj, termin jak najbardziej korzystny zarówno dla roślinek jak i ogrodnika Pozdrawiam
Milka 21:23, 22 wrz 2015

I dla mnie to wazna informacja, mam jedną 3 latke i 2 młodziaki.
EPODLAS 21:18, 23 wrz 2015

Śliczna dziewczynka z tej twojej wnusi. Ogród jak z żurnala. Horti prześliczne. One tak długo zdobią ogród, a potem można jeszcze do wazonu na zimę włożyć.