Bogusiu te w donicach faktycznie bardzo ładnie kwitną, lubią słoneczko i pilnuję podlewania ale z pozostałymi to już gorzej, hortensje bukietowe też mają się dobrze bo deszczu brak to i się nie pokładają, ale ogrodowe popalone. Pozdrawiam
No niestety nie udało mi się bo najpierw nawałnica dużo szkody zrobiła a potem susza, teraz noce są już chłodne, w koncu popadało to i trawa zaczyna odrastać ale biednie wygląda całość. Nawet mi rozplenice nie kwitną Pozdrawiam
Hortensje bukietowe zdobią ogród, mam ich trochę i ciągle je podlewałam ale zresztą to już gorzej. U Ciebie to jest cudnie, ciągle mam w planie uporządkować moje rabaty ale czasu brak. Zastanawiam się czy teraz mogę przesadzac ogrodowe? ale juz starsze. Pozdrawiam
Danusiu kochana, ale miałam ucztę dla oczu. To lato ani starym, ani nowym roślinkom nie służyło. Biedaczki miały problem z ukorzenianiem się. Marzy mi się taki kolorowy busz jak Twój, pięknie Danusiu, pięknie Za mało zdjęć wstawiasz, podziel się z nami tym pięknem troszkę częściej. Wnusia najpiękniejsza
Kochana, no to w końcu musimy się spotkać!!!!powiem ci, że chyba wszyscy w tym roku mieli ciężki sezon, jakoś dopiero teraz odżyłam i chęci do roboty dostałam. U mnie i nawałnica była, ale to wiesz od rodzinki też, a potem susza i tylko podlewanie.
Za rok nowy sezon i znowu zazieleni się, kilka roslin i drzew mi wypadło, ale sa inne pomysły
Ciekawa jestem, co cię dopadło, ale to już w realu sobie pogadamy, pamietaj, nie wymigasz się, 2 godzinki choc u mnie, zgarnę cię z Groblic
Śliczna dziewczynka z tej twojej wnusi. Ogród jak z żurnala. Horti prześliczne. One tak długo zdobią ogród, a potem można jeszcze do wazonu na zimę włożyć.