Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 18:42, 08 maj 2016

Milka napisał(a)

Bardzo oryginalne, ale kolor chyba bledszy od tych zwykłych?
Forum tak muli, że szok.

Az mi głupio, że teraz dopiero odpisuję ale tak bardzo byłam zajęta, czasami tylko poczytałam co u Was i ani śladu nie zostawiałam. szafirki są bardzo orginalne i kwitną jeszcze do teraz.
danuta_szwajcer 18:46, 08 maj 2016

Milka napisał(a)

Piękna wiosna. Doczytałam o sprzęcie, to takie ważne, aby był nam pomocny. A wiewiórki, to chyba od Kropki większe Co to za magnolia, bo wielkie pąki i ten pełny żonkil jest niesamowity. Buziaki

Nawet nie zdążyłam dac tutaj zdjęć w pełnym rozkwicie tej magnoli ale zdjęcia mam, przymrozek niestety ją trochę zniszczył a najbardziej takie jedno młode drzewko co mi M kupił to chyba całkiem ją przymroziło. Teraz się niestety pochorowałam i znowu to samo o tej porze roku albo mi glos chwyta albo słuch, teraz znowu poszło na ucho A ja z tych co w miejscu ani nie posiedzi a tym bardziej poleży
danuta_szwajcer 18:48, 08 maj 2016

eliza3 napisał(a)

Moje pierwiosnki wymarzły, albo ubiegłoroczna susza je wykończyła, a tak je lubiłam.
Cieszę się, że chciaż u ciebie przetwały, bo słyszałam, że Kindzi i Bogusi też wyginęły.

Jak miło, że jesteś no i może u Kasi albo w Pisarzowicach się spotkamy? Mi też one wymarzły niestety a najbardziej hortensje ogrodowe. pozdrawiam
danuta_szwajcer 18:56, 08 maj 2016

Długo mnie tutaj nie było bo najpierw cięzko pracowałam w ogrodzie a potem dosyć na długo tym razem ku mojej radości zajmowałam się wnusią a to czas, który uwielbiam i dodaje mi skrzydeł

danuta_szwajcer 19:03, 08 maj 2016

Obecnie kwitnie obiela cudnie, biały migdałek, rododenron, azalie japonskie powoli, złotlin japonski, wiciokrzew krzew różowy
danuta_szwajcer 19:07, 08 maj 2016

Kwitną pierwsze powojniki, ubiorek, cudna obiela no i złotlin i pełno niezapominajek
Kasiek 15:25, 09 maj 2016

Wszystko piekne, kolorowe, pachnace, ale najpiekniejsza ta Rusaleczka w wianuszku
Agania 15:28, 09 maj 2016

Witaj po przerwie Danusiu, długo wyczekiwane zdjęcia i wiosna u Ciebie...fajną masz wnusię
Imienniczka 17:17, 09 maj 2016

Która to jest obiela? Nie znam jej wcale.
danuta_szwajcer 20:29, 09 maj 2016

Imienniczka napisał(a)
Która to jest obiela? Nie znam jej wcale.

Ma piękne kwiaty i bardzo obficie kwitnie Pozdrawiam