Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 20:30, 09 maj 2016

Kasiek napisał(a)
Wszystko piekne, kolorowe, pachnace, ale najpiekniejsza ta Rusaleczka w wianuszku

Oj tak Kasiu, dla mnie też
Imienniczka 20:31, 09 maj 2016

danuta_szwajcer napisał(a)

Ma piękne kwiaty i bardzo obficie kwitnie Pozdrawiam

Dziękuję
danuta_szwajcer 20:34, 09 maj 2016

Agania napisał(a)
Witaj po przerwie Danusiu, długo wyczekiwane zdjęcia i wiosna u Ciebie...fajną masz wnusię

Maj i czerwiec to w ogrodzie jak dla mnie najpiękniejsze miesiące, ta soczysta zieleń, zapach, ptaki najpiękniej śpiewają a u mnie ich mnóstwo. Teraz bzy i konwalie zakwitnąA wnusie to moja największa radość
Milka 17:18, 13 maj 2016

I racja, wnusia najpiękniejsza jak ona juz urosła, ale zleciało, nasze chyba w podobnym wieku są ogród wypucowany, pachnący i jak zawsze bujny i piękny Danusiu pozdrawiam, nie martw się, zdrowie najważniejsze, czasami trudno być na forum, to jednak sporo czasu wymaga, a jak on na wagę złota, to czasami lista nieobecności misi być
Urszulla 04:55, 15 maj 2016

Danusiu, forum nie ucieknie, wnusia tak ładnie kwitnie a jak nasza rodkowa rabata-pokaż w całości.
danuta_szwajcer 19:03, 16 maj 2016

Milka napisał(a)
I racja, wnusia najpiękniejsza jak ona juz urosła, ale zleciało, nasze chyba w podobnym wieku są ogród wypucowany, pachnący i jak zawsze bujny i piękny Danusiu pozdrawiam, nie martw się, zdrowie najważniejsze, czasami trudno być na forum, to jednak sporo czasu wymaga, a jak on na wagę złota, to czasami lista nieobecności misi być

No zleciało już ta młodsza skonczyła 2 latka a Amelka będzie miała dopiero 5 a Twoja chyba starsza jest? Pucuję pomimo zapalenia ucha i głuchoty brr i trawa rośnie, że nie wyrabiam a bujny to jest chociaż staram się go porządkować, róże mi tak urosły, że wiatr silny w sobotę mi je poprzestawiał a z czasem to ciągle mi go brakMasz chociaż pomoc a mój to "naukowiec" i czasami mi tylko coś zrobi jak już nie jest to na moje siły, ogród też sama koszę
danuta_szwajcer 19:05, 16 maj 2016

Urszulla napisał(a)
Danusiu, forum nie ucieknie, wnusia tak ładnie kwitnie a jak nasza rodkowa rabata-pokaż w całości.

też tak uważam dlatego "chwytam" każdą chwilę a rodkowa ma się dobrze i koniecznie musisz sama zobaczyć i jeszcze jedną zrobiłam, pokaże jak zakwitnie Tam jest dużo cienia i trochę pózniej będzie kwitła. Klonik rośnie jak szalony
danuta_szwajcer 19:17, 16 maj 2016

Oj tak teraz cudnie w ogrodzie bo i pachnie wszystko, wokół dużo bzów, konwalie kwitną i pachnące azalie, szukam pontyjskiej jeszcze, kwitnie pięknie w tym roku wisteria, kaliny, złotliny, tawuły, które też pachną, azalie japonskie
Orliki w różnych kolorach
eliza3 19:20, 16 maj 2016

danuta_szwajcer napisał(a)

Jak miło, że jesteś no i może u Kasi albo w Pisarzowicach się spotkamy? Mi też one wymarzły niestety a najbardziej hortensje ogrodowe. pozdrawiam

Moje hortensje jakoś dały radę, ale ja mam tylko krzewiaste...
danuta_szwajcer 19:26, 16 maj 2016