Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 15:45, 07 lip 2016

Mira104 napisał(a)
O ja cie ale cudeńka i Twój perukowiec w peruczkach cały, śliczności, muszę mojego postraszyć, może mi też peruczki zawiąże.

Mam dwa czerwone i z tyłu domu o wiele lepiej rośnie i jest niezawodny a ten na zdjęciu to też róznie z nim było ale jak mi go wichura rok temu pomieliła i mocno go wycięłam to się bardzo zabrał i teraz go będe ciąć mocno a jeszcze bardziej podoba mi się moj perukowiec seledynowy jest śliczny
danuta_szwajcer 15:48, 07 lip 2016

Kindzia napisał(a)
Danuś, ale pięknie i obficie! Lubię tak

Jak to szpital???

Dzisiaj się rozbiły pachnące lilie niektóre, za duży wiatr bo wysuszy wszystko już anabelka widzę chodz jest w cieniu jakas przyklapnięta. No niestety Kasiu szpital Mam aż dwa skierowania z dopiskiem Pilne ale wiesz komu się tam chce.... ale oswajam się, jutro mam jeszcze konsultacje echhh....
Milka 16:53, 07 lip 2016

danuta_szwajcer napisał(a)

Oj stale zaskakuje i to bardzo Dlatego cieszmy się każdym dniem, kwiatkiem, słonkiem, wnukami w naszym przypadku Irenko i trzeba życ tu i teraz a czy jeden kancik czy chwast mniej czy więcej no jakie to ma znaczenie?

To prawda, no martwię się tobą....
Podejdź na spokojnie, tak jak ja...tak jest łatwiej, choć wiem, że bunt w środku jest. Wszystko będzie dobrze.
Dorota123 22:06, 07 lip 2016

Wiedziałam, że u Ciebie zaczął się liliowy szał, wyobrażam sobie ten snujący się zapach. Lilie w ilościach hurtowych. Lubię tak
danuta_szwajcer 16:17, 11 lip 2016

Milka napisał(a)

To prawda, no martwię się tobą....
Podejdź na spokojnie, tak jak ja...tak jest łatwiej, choć wiem, że bunt w środku jest. Wszystko będzie dobrze.

Poki co buntu nie ma bo ja już za dużo przeszłam, mam nadzieje, ze wyniki będą ok a innej opcji to sobie nie wyobrażam. Ciesze się chwilą, odpoczywam bo za duży upał by coś robic, wiec dodam kilka zdjęć
danuta_szwajcer 16:19, 11 lip 2016

Dorota123 napisał(a)
Wiedziałam, że u Ciebie zaczął się liliowy szał, wyobrażam sobie ten snujący się zapach. Lilie w ilościach hurtowych. Lubię tak

Tak, teraz zaczynają pachnące ale jakoś mało ich mam a niektóre cos plamy mają i usychają No i nie wiem co z nimi? Ale ciesza oczy
danuta_szwajcer 16:29, 11 lip 2016

Zaczynają powoli hortensje ale jakoś powoli albo mi się tak wydaje? Jeżówek musze dokupić bo są cudne, zaczynają miliny kwitnąć oj te to mają kwiatów No i floksy, bardzo je lubie i ten zapach.
danuta_szwajcer 16:36, 11 lip 2016

AgnieszkaW 16:41, 11 lip 2016

danuta_szwajcer napisał(a)

Oj stale zaskakuje i to bardzo Dlatego cieszmy się każdym dniem, kwiatkiem, słonkiem, wnukami w naszym przypadku Irenko i trzeba życ tu i teraz a czy jeden kancik czy chwast mniej czy więcej no jakie to ma znaczenie?

Pięknie powiedziane...
Danusiu, śliczne masz lilie i nie tylko
danuta_szwajcer 16:45, 11 lip 2016

No i lilie)