Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 20:26, 01 lip 2016

Urszulla napisał(a)

To lilie azjatyckie Burgundy, kupuje u nas na targu u zaufanej Pani po 2zł
danuta_szwajcer 20:29, 01 lip 2016

Urszulla napisał(a)
Danusiu, musisz się poprawić i dawać nazwy

Ula nie wiem jak u Ciebie, ale dzisiaj bardzo dużo napisałam, opisałam wstawiłam zdjęcia a potem wyskoczył błąd i wszystko zniknęło a drugi raz już mi się nie chciało produkować a i spieszyłam się na spotkanie w interesach. Ula wstępnie z Anią mówiłyśmy, że może za dwa tygodnie u mnie?
anna_g 22:39, 01 lip 2016

No i wreszcie jest Liliowo i kolorowo Cudne te lilie... Co chwilę Twój ogród się zmienia - ale ciągle jest kolorowy i bogaty
sylwia_slomc... 22:46, 01 lip 2016

Cudnie lilie z krwawnikiem wyglądają fajnie bo moje krwawniki z liliowcami połączyłam
danuta_szwajcer 08:23, 02 lip 2016

anna_g napisał(a)
No i wreszcie jest Liliowo i kolorowo Cudne te lilie... Co chwilę Twój ogród się zmienia - ale ciągle jest kolorowy i bogaty

Bardzo kolorowo bo i floksy kwitną i cynie już ale za mocne słonce a potem znowu ulewy, nie ma kiedy porządku zrobić. Za chwile jak zakwitną hortensje to znowu będzie zupełnie inny ale to już sama zobaczysz Za szybko ten czas leci oj za szybko
danuta_szwajcer 08:26, 02 lip 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Cudnie lilie z krwawnikiem wyglądają fajnie bo moje krwawniki z liliowcami połączyłam

Ciesze się, że Ci się podoba, chce jeszcze dosadzić rózowego krwawnika a ograniczyć tego białegp. Musze zobaczyć u Ciebie jak takie połączenie pasuje? U mnie liliowce coś słabo w tym roku, chyba za sucho mają.
malgorzata_s... 15:05, 02 lip 2016

Piękności i róże i lilie i cały ogród. Buziaki Danuś
Kindzia 13:49, 03 lip 2016

Mam takie ciemne bordowe lilie, ale z pewnością nie są takie jak Twoje. Już przekwitły i nie są takie błyszczące. Na pachnące lilie jeszcze muszę trochę poczekać, nawet nie wiem które przetrwały wiosenne przesadzanie rabaty...
Moje róże też nie obcięte...może pod wieczór się za nie wezmę...jakoś mi się dzisiaj nic nie chce.
Macham Danuś
boguslawa_ma... 19:47, 03 lip 2016

Lilie u ciebie piękne u mnie w tym roku dużo lili wypadło przez ten przymrozek,a reszta marne
Urszulla 21:55, 03 lip 2016

danuta_szwajcer napisał(a)

Ula nie wiem jak u Ciebie, ale dzisiaj bardzo dużo napisałam, opisałam wstawiłam zdjęcia a potem wyskoczył błąd i wszystko zniknęło a drugi raz już mi się nie chciało produkować a i spieszyłam się na spotkanie w interesach. Ula wstępnie z Anią mówiłyśmy, że może za dwa tygodnie u mnie?

Ok a wnuczkę będziesz miała dla mojego Łuk