Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Milka 16:52, 11 lip 2016

danuta_szwajcer napisał(a)

Poki co buntu nie ma bo ja już za dużo przeszłam, mam nadzieje, ze wyniki będą ok a innej opcji to sobie nie wyobrażam. Ciesze się chwilą, odpoczywam bo za duży upał by coś robic, wiec dodam kilka zdjęć

Odpoczywaj u nas też upały, ale akurat mam kondycję i wenę, po miesiącu nic nie robienia
Milka 16:55, 11 lip 2016

No i lilie)

Śliczene
moje cynie z siewu, chyba w grudniu zakwitną
mam floksy, ale jakoś nie mam nadal przekonania, chyba muszę im miejsce inne znaleźć, zapach akurat jakoś też słaby mi się wydaje...hym, marudzę, powącham na nowo
Kasya 18:27, 11 lip 2016

chcialam najpierw napisac ale masz piekne floksy...ale wszystko masz piekne
lilie, jezowki...i piekne letnie kompozycje
Urszulla 19:26, 11 lip 2016

zdjęcia robisz śliczne te połączenia lilii i krwawników są świetne a wiesz że są krwawniki o innych kolorach
danuta_szwajcer 19:51, 11 lip 2016

Milka napisał(a)

Śliczene
moje cynie z siewu, chyba w grudniu zakwitną
mam floksy, ale jakoś nie mam nadal przekonania, chyba muszę im miejsce inne znaleźć, zapach akurat jakoś też słaby mi się wydaje...hym, marudzę, powącham na nowo

To tak jak moja czarnuszka i cleome, już nic nie sieje, szkoda miejsca, a cyni mam za mało bo w jednym miejscu tez mi nie urosły. Rabaty to przekopania Floksy też pachną wieczorem albo zerwij do wazonu to poczujesz
danuta_szwajcer 19:53, 11 lip 2016

Kasya napisał(a)
chcialam najpierw napisac ale masz piekne floksy...ale wszystko masz piekne
lilie, jezowki...i piekne letnie kompozycje

Cieszę się, że się podoba ale jak teraz wyszłam na dwór o zgrozo jak wszystko leży wysuszone od gorąca i wiatru silnego.
danuta_szwajcer 19:57, 11 lip 2016

Urszulla napisał(a)
zdjęcia robisz śliczne te połączenia lilii i krwawników są świetne a wiesz że są krwawniki o innych kolorach

Też mi się podobają, wiem, że są inne i mam w planie kupić, z rózami tez pasuja tak jak przetacznik Mam tez rabaty do przerobienia na nowo jak zdrowie i siły dopiszą to jesienią będę tworzyćBo na wiosne to nie wiem gdzie co jest....
Kindzia 10:59, 12 lip 2016

Danuś...prze pię knie!!!! Wszystko pokazujesz co lubię I jeszcze w jakiej obfitości
Powiedz mi czy ten paskowany, biało-różowy floks rośnie tak wysoko jak ten biały? Mam go od niedawna i jest mniejszy. Ten Twój biały i mój to chyba to samo, dlatego pytam. Bo nie wiem czy wiosną nie muszę ich zamienić miejscami...czyli musiałabym je poznaczyć jak kwitną
danuta_szwajcer 11:47, 12 lip 2016

Kindzia napisał(a)
Danuś...prze pię knie!!!! Wszystko pokazujesz co lubię I jeszcze w jakiej obfitości
Powiedz mi czy ten paskowany, biało-różowy floks rośnie tak wysoko jak ten biały? Mam go od niedawna i jest mniejszy. Ten Twój biały i mój to chyba to samo, dlatego pytam. Bo nie wiem czy wiosną nie muszę ich zamienić miejscami...czyli musiałabym je poznaczyć jak kwitną

Kasiu raczej są takiej samej wysokości może tak ciut ciut niższy ale te białe kwitną szybciej niż ten może to też dlatego. Ten paskowany jak i ten malinowy mniej się rozkrzewia.
Urszulla 13:05, 12 lip 2016

Też mi się podobają, wiem, że są inne i mam w planie kupić, z rózami tez pasuja tak jak przetacznik Mam tez rabaty do przerobienia na nowo jak zdrowie i siły dopiszą to jesienią będę tworzyćBo na wiosne to nie wiem gdzie co jest....

Nie dziwię się że nie wiesz, masz tyle tego dobra, w szkółce zastanawiałam się nad przetacznikami