Śliczene
moje cynie z siewu, chyba w grudniu zakwitną
mam floksy, ale jakoś nie mam nadal przekonania, chyba muszę im miejsce inne znaleźć, zapach akurat jakoś też słaby mi się wydaje...hym, marudzę, powącham na nowo
To tak jak moja czarnuszka i cleome, już nic nie sieje, szkoda miejsca, a cyni mam za mało bo w jednym miejscu tez mi nie urosły. Rabaty to przekopania Floksy też pachną wieczorem albo zerwij do wazonu to poczujesz
Też mi się podobają, wiem, że są inne i mam w planie kupić, z rózami tez pasuja tak jak przetacznik Mam tez rabaty do przerobienia na nowo jak zdrowie i siły dopiszą to jesienią będę tworzyćBo na wiosne to nie wiem gdzie co jest....
Danuś...prze pię knie!!!! Wszystko pokazujesz co lubię I jeszcze w jakiej obfitości
Powiedz mi czy ten paskowany, biało-różowy floks rośnie tak wysoko jak ten biały? Mam go od niedawna i jest mniejszy. Ten Twój biały i mój to chyba to samo, dlatego pytam. Bo nie wiem czy wiosną nie muszę ich zamienić miejscami...czyli musiałabym je poznaczyć jak kwitną
Kasiu raczej są takiej samej wysokości może tak ciut ciut niższy ale te białe kwitną szybciej niż ten może to też dlatego. Ten paskowany jak i ten malinowy mniej się rozkrzewia.