Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Agania 13:09, 12 lip 2016

Uwielbiam patrzeć na te liliowe trąbki u Ciebie, jakże przepięknie je komponujesz z krwawnikiem, lubię floksy płomykowe i liliowce i motylkowy nalot
danuta_szwajcer 15:24, 12 lip 2016

Urszulla napisał(a)

Nie dziwię się że nie wiesz, masz tyle tego dobra, w szkółce zastanawiałam się nad przetacznikami

Polecam a szczególnie różowy bo u mnie jest niższy, chce jeszcze niebieski ale ten drugi... zapomniałam teraz nazwy, mogę Ci dać nasiona jesienią. Pospacerowałam po ogrodzie i po deszczu znowu tyle pracy, anabelki mi połamało pomimo, że są zabezpieczone
danuta_szwajcer 15:27, 12 lip 2016

Agania napisał(a)
Uwielbiam patrzeć na te liliowe trąbki u Ciebie, jakże przepięknie je komponujesz z krwawnikiem, lubię floksy płomykowe i liliowce i motylkowy nalot

Tylko liliowce coś mało mają pąków w tym roku i może to z powodu suszy zeszłorocznej? Teraz pachnące się rozbijają, obłędny zapach wieczorem
danuta_szwajcer 15:34, 12 lip 2016

danuta_szwajcer 15:36, 12 lip 2016

Urszulla 12:08, 13 lip 2016

danuta_szwajcer napisał(a)

Polecam a szczególnie różowy bo u mnie jest niższy, chce jeszcze niebieski ale ten drugi... zapomniałam teraz nazwy, mogę Ci dać nasiona jesienią. Pospacerowałam po ogrodzie i po deszczu znowu tyle pracy, anabelki mi połamało pomimo, że są zabezpieczone

ja chyba nie chcę różowego, tylko fiolet mnie interesuje, ewent.z niskich biały, niebieski, fiolet.
Ale ja to muszę roślinę zobaczyć w realu żeby wiedzieć czy mi pasuje. A jak nie przetaczniki to mam w zanadrzu plan na Finkową szałwię granatową.

A przez Twoje inspiracje dopadło mnie szaleństwo różane
Kasiek 12:12, 13 lip 2016

Cos niesamowitego....Raj
ewsyg 12:22, 13 lip 2016

Danusiu, masz mnóstwo pięknych, kolorowych roślin. Taki raj na ziemi, fajnie że jest
Milka 21:34, 13 lip 2016

Tylko liliowce coś mało mają pąków w tym roku i może to z powodu suszy zeszłorocznej? Teraz pachnące się rozbijają, obłędny zapach wieczorem

Jak i u mnie, ale komary tak zra, ze nie posiedzisz...ofanialam się od nich, to mnie w tylek uźarł
Elaty sa po 14 zl, moge ci kupic, synowa ode mnie odbierze, jakby co
Milka 21:36, 13 lip 2016

To tak jak moja czarnuszka i cleome, już nic nie sieje, szkoda miejsca, a cyni mam za mało bo w jednym miejscu tez mi nie urosły. Rabaty to przekopania Floksy też pachną wieczorem albo zerwij do wazonu to poczujesz

To zetne do wazonu, jak radzisz. Ja z sianiem tez koncze, sieja sie jezowki, to je grupuje, i tak tej pracy tyle, ciagle mam tyly
Jedynie lilie dokupie, bo cudne sa