Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 11:15, 06 paź 2016

No i trawy moja nowa miłość Wiosną koniecznie musze jedne poprzesadzać bo tak się rozrosły, że niektórych nie widać. Trawa Rubrum jest cudna, ciekawe czy uda mi się ją przechować?
Urszulla 11:23, 06 paź 2016

Och, te trawki czytam że prace ruszyły
danuta_szwajcer 11:33, 06 paź 2016

Urszulla napisał(a)
Och, te trawki czytam że prace ruszyły

Oj tak, zaraz po obronie pracy zagoniłam do roboty, dużo już zrobione tam od strony trampoliny w tym kącie już wszystko powycinane co chciałam , jeszcze wierzba do mocnego przycięcia i z tyłu to co uschnięte ale pogody póki co nie ma. Niestety reszta musi poczekać bo szanowna komisja postanowiła do 21.12.2016 dać sobie czas Wiec nawet jak plany robić bo brak wizualizacji terenu Teraz czekam na firme co mi komin wreszcie zrobią bo zimno w domu brr
nebel 18:14, 06 paź 2016

danuta_szwajcer napisał(a)
Jesień w ogrodzie a szczególnie w słoncu też jest piękna

Pięknie,
uwielbiam jesień za jej kolory i deszczową pogodę
ewsyg 18:48, 06 paź 2016

Danusiu, piękny i bardzo dojrzały jest Twój ogród. Wciąż mnie zachwyca. Bardzo ciekawą kompozycję utworzył bluszcz z rdestem. Wszystko piękne, siedziałam na ławeczce i podziwiałam Wycięłaś derenia a mój dopiero sobie rośnie, cierpliwie czekam kiedy zrobię z jego owoców przetwory.
danuta_szwajcer 19:49, 06 paź 2016

nebel napisał(a)

Pięknie,
uwielbiam jesień za jej kolory i deszczową pogodę

Za kolory oj tak ale za deszczową porę już nieZdecydowanie wolę wiosenny deszczyk taki pachnący
danuta_szwajcer 20:05, 06 paź 2016

ewsyg napisał(a)
Danusiu, piękny i bardzo dojrzały jest Twój ogród. Wciąż mnie zachwyca. Bardzo ciekawą kompozycję utworzył bluszcz z rdestem. Wszystko piękne, siedziałam na ławeczce i podziwiałam Wycięłaś derenia a mój dopiero sobie rośnie, cierpliwie czekam kiedy zrobię z jego owoców przetwory.

Wycięłam z bólem serca ale to była konieczność , to był gigant pomimo, że go przycinałam, już nie dawałam rady i w dodatku co w nim nie wyrosło, ale mam już dwa nowe posadzone od tego samego. Zapewne masz derenia jadalnego, ale one szybko rosną więc się doczekasz
Urszulla 14:54, 07 paź 2016

Zimnica, w weekend nie siedzę na forum
malgorzata_s... 15:57, 07 paź 2016

Danusiu ale jeszcze kwiecia masz W trawach też zakochana jestem Rubrum nawet u Irenki nie przezimowała ale może Tobie się uda
danuta_szwajcer 17:05, 07 paź 2016

Urszulla napisał(a)
Zimnica, w weekend nie siedzę na forum

Echh zimnica za oknem i w domu tez, zawalu dostane z tymi firmami((