Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Urszulla 22:06, 15 kwi 2017

A wiesz jak fajnie zaczyna kwitnac barwinek od ulicy. Najpierw od Ciebie potem od Kindzi dostałam. Dopiero połowa pasu obsadzona. Muszę go Pokazać. Może jakoś w święta jak nie zapomnę cykne zdjęcie. Życzę Ci odpoczynku.
Mala_Mi 11:25, 16 kwi 2017

Piękny powrót po zimie
Magnolia zachwycająca...
Urszulla 22:36, 17 kwi 2017

Jak przymrozki bo chyba zanosi się na masakrę mniejszą lub większą.
danuta_szwajcer 13:16, 18 kwi 2017

Urszulla napisał(a)
Jaką masz magnolie. Kwiecie ładne. Mi się narcyze za hortensjami spodobały . zanim te drugie ruszą narcyze mi tło dają i tak sobie myślałam żeby ich mieć więcej

Magnolia cieszy oko w tym roku bo długo kwitnie i pierwszy raz mogę teraz po wycince tego ogromnego świerka podziwiać z okien Narcyze są piękne ale u mnie też już malutko ich bo nornice je lubie niestety.
danuta_szwajcer 13:19, 18 kwi 2017

Urszulla napisał(a)
A wiesz jak fajnie zaczyna kwitnac barwinek od ulicy. Najpierw od Ciebie potem od Kindzi dostałam. Dopiero połowa pasu obsadzona. Muszę go Pokazać. Może jakoś w święta jak nie zapomnę cykne zdjęcie. Życzę Ci odpoczynku.

U mnie też kwitnie i nawet mi pięknie się rozrasta pod tymi sosnami na nowej rabacie rodkowej, dosadze tam jeszcze. Jak przyjedziesz to Ci dam jeszcze bo u mnie go dużo Odpoczęłam bardzo Ula i bardzo się cieszę bo i zaraz lepsze samopoczucie
danuta_szwajcer 13:21, 18 kwi 2017

Mala_Mi napisał(a)
Piękny powrót po zimie
Magnolia zachwycająca...

Miło mi, że zajrzałaś i czytałam u kogoś, że już masz straty po przymrozkach, echhh też się tego bardzo obawiam Dobrze, że magnolia zakwitła już w marcu to chociaż się nacieszyłam nią Pozdrawiam
danuta_szwajcer 13:26, 18 kwi 2017

Urszulla napisał(a)
Jak przymrozki bo chyba zanosi się na masakrę mniejszą lub większą.

Ani nie mów, bo martwię się i wnerwiam zarazem bo każdy z nas ciężko pracuje na to by pięknie było, a te kaprysy pogody, siła wyższa zrobią i zniszczą w parę dni a czasami w kilka minut. Nawet jak okryć bo jak śnieg przyjdzie to połamie. Róże od korzenia zaczęły wypuszczać, lilie już mam takie duże i piękne i dosadziłam jeszcze echh, klematisy szlak wezmie a już tyle pąków mają(( Dosiana trawa nie chce rosnąc najpierw za sucho a teraz za zimno. Buziaki Ula
Milka 13:35, 18 kwi 2017

Czytam, czytam....cały czas nadzieję mam, że jednak przyrody nie da sobie w kaszę dmuchac i ruszy ze zdwojoną siłą
Podziwiam kolory, cudowne magnolie, kwiatuchy
Życzę nam ciepłej pogody, nawet pochmurnej, oby bez mrozu i wiatrów, one też szkodzą roslinom, a u mnie wieje stale, jak w Irlandii
danuta_szwajcer 13:39, 18 kwi 2017

Milka 13:40, 18 kwi 2017

Super ten czerwony rh, jak się zwie??